PRETRAŽI
VIJESTI

30 godina uspješnog poslovanja tvrtke Kudumija iz Bjelovara

Tvrtka Kudumija vodeći proizvođač šatora i hala u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, obilježava ove godine 30 godina poslovanja.

Uprava tvrtke Kudumija

Tvrtka je uspješan primjer gospodarskog razvitka Bjelovarsko-bilogorske županije koja je 1988. započela prvim trgovačkim obrtom, zatim otvorenjem ugostiteljskih objekata, 1999. otvorenjem suvremenog prodajnog centra Domus u Bjelovaru, a od 2004. bavi se uslugom proizvodnje i najma šatora i hala te iste godine poslovanje širi na Srbiju gdje se osniva tvrtka K. T. Šatori d.o.o. sa sjedištem u Kragujevcu.

Sa 94 zaposlenika u Hrvatskoj i 20 zaposlenih u Srbiji, te suradnjom sa tvrtkama iz 14 europskih država, tvrtka Kudumija jedan je od svijetlih primjera hrvatskog poduzetništva.

Svečanost obilježavanja ove značajne obljetnice dodatno je obilježena i otvorenjem novog pogona za proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija čija je izgradnja sufinancirana sredstvima iz Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Protokol na eventu

Dario Kudumija s novinarima

Dario Kudumija, Jasnica Kudumija Romek i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak

U pozdravnom govoru Dario Kudumija, direktor tvrtke osvrnuo se na brojčane pokazatelje poslovanja: „1997. imali smo 600 m2 šatora, a danas ih u vlasništvu imamo preko 100.000 m2. Godišnje imamo preko 340.000 m2 montiranih šatora, 34.000 m2  montiranih hala, 80.000 m2 montiranih podova. Preko 15 godina imamo vlastitu proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija u 2 hale, a možemo se pohvaliti da smo ove godine otvorili novi, moderniji i učinkovitji  pogon za proizvodnju cerada i aluminijskih konstrukcija.“Jasnica Kudumija Romek, direktorica društva se u emotivnom govoru prisjetila najranijih dana poslovanja i početaka koje su započeli njihovi roditelji: „U želji da zajedno sa svima vama stvaramo uspomene još mnogo desetljeća, zahvalila bih se svim našim kupcima, svim našim dobavljačima i naravno svim našim zaposlenicima  na ukazanom povjerenju i iskreno se veselim našim novim zajedničkim projektima!“

Svečanosti proslave su uz brojne poslovne suradnike prisustvovali Damir Bajs župan Bjelovarsko bilogorske županije,  gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak, župan Virovitičko podravske županije Igor Andrović te gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Dario Hrebak, Igor Androvic, Jasna Kudumija Romek, Dario Kudumija, Damir Bajs, Ivica Kirin

Jasnica Kudumija Romek u društvu Ivana Šarića

Ivan Šarić sa hostesama

Dario Kudumija i ekipa Promo Gradnje

Djelatnici ugostiteljstva tvrtke Kudumija

Šator Kudumija

Šator Kudumija

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja