PRETRAŽI
VIJESTI

4. Petrokov Sajam Noviteta

Sajam Noviteta Petrokov održava se četvrtu godinu zaredom. Na njemu se predstavlja 26 izlagača i najnoviji trendovi u obnovljivim izvorima energije. Novost su na sajmu i kućni brend Petrokova Pe-Line, a tu su i besplatni stručni savjeti o uređenju doma.

Posjetite Sajam Noviteta od 17. do 18. svibnja u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari.

Sajam Noviteta

Čak 26 izlagača predstavlja široku ponudu inovativnih proizvoda. Naglasak na ovogodišnjem Sajmu je predstavljanje premium sanitarne keramike Scarebo, Bergen klime s wi-fi upravljačem, dizajnerskih radijatora Irsap te najnovijih trendova u obnovljivim izvorima energije.

Posjetitelji osim vrhunske ponude iz linija najnovijih proizvoda mogu dobiti i besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovi stručnjaci.

Ovogodišnja nagradna igra na Sajmu uključivat će zabavno natjecanje vodoinstalatera koje će se održati na osam različitih poligona i sadržavat će različite problemske zadatke koje natjecatelji moraju rješavati uz pjevanje na karaokama.

Za najuspješnijeg, Petrokov je osigurao dvodnevno korištenje automobila Jaguar XF, a za ostale pregršt utješnih nagrada.

Tvrtka Petrokov druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj, a individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima prerasla je u tvrtku koja zapošljava 148 djelatnika te se ubraja u 250 najuspješnijih u Hrvatskoj. Već 27 godina svojim kupcima pruža najbolju opremu za centralno grijanje i vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača.

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja