PRETRAŽI
VIJESTI

5. jubilarni MC Plus Dan otvorenih vrata

MC Plus d.o.o. i ove godine organizira Dan otvorenih vrata. Za vas su pripremili pregršt zanimljivosti, prezentacija i savjeta stručnjaka. Uz besplatno iće i piće zaplešite do „zore“. Ovogodišnji Dan otvorenih vrata zanimljiv je i po tome što je jubilaran.

Dan otvorenih vrata godišnji je događaj koji je MC Plus započeo organizirati 2013. godine u svrhu približavanja široj javnosti djelovanja tvrtke te predstavljanja raznovrsne ponude i širokog asortimana roba. To je i pravi trenutak za kupce kako bi saznali više o tvrtki čija je strategija održati beskompromisnu kvalitetu i standard s naglaskom da upravo svojim kupcima pruža kvalitetne proizvode, uz minimalnu cijenu i maksimalnu uslugu. Stoga je sasvim primjereno što je službeni slogan tvrtke – MI GRADIMO S VAMA!

U MC Plusu posebno su ponosni na činjenicu kako su kupci u Rijeci, Đakovu i Zagrebu prihvatili ovu manifestaciju kao svoju stoga su ih obvezali na izuzetno visoku kvalitetu u pripremi ovogodišnjeg jubilarnog petog Dana.

Prilika je to da saznate više o novitetima i trendovima u graditeljstvu te kako se određeni materijali primjenjuju, koja su najbolja rješenja za gradnju i obnovu – od temelja do krova. U kratkim i stručnim prezentacijama partnera Dana otvorenih vrata dobit ćete odgovore iz prve ruke o karakteristikama proizvoda. Tijekom Dana otvorenih vrata dobivate i dodatnih 5% popusta na sve artikle.

Proljetna akcija sa akcijskim cijenama predstavljena je i u promotivnim lecima koji će biti podijeljeni krajnjim kupcima u poštanske sandučiće u Rijeci, Đakovu i Zagrebu.

Ove godine vrata MC Plusa bit će otvorena za sve u prodajnim centrima: Rijeka 07.04. 2017., Đakovo 22.04.2017. te Zagreb 05.05.2017.

Suradnja s isključivo najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim tvrtkama garancija je uspjeha na svakom od gradilišta gdje MC Plus isporučuje robu.

Partneri Dana otvorenih vrata renomirane su tvrtke:

AKRIL CROATIA, BAUMIT, BRAMAC,  BÜSSCHER HOFFMAN, CAPAROL, CHROMOS BOJE I LAKOVI, COMET, DILJ, FIBRAN SPA, FORNACE LATERIZI VARDANEGA, FORNACI di MANZANO, HENKEL CROATIA, I.M.COMMERCE, INTERSTEEL, IPEDA TRGOVINA , KERAMIKA MODUS, KIK, KNAUF, KNAUF INSULATION, KOŽUL, KÖSTER, LACUNA, LORENČIĆ, LUMEX, MAPEI CROATIA, MASTERPLAST,  NAŠICECEMENT, OBLAK COMMERCE, ORSO, PLASTFORM, ROBERT BOSCH, SAINT GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI, SAMOBORKA, SCHIEDEL, SEMMELROCK STEIN+DESIGN, SIKA CROATIA, TEGULA PROJEKT, TENA-G, TEXO, TONDACH, TRGOVIR, UNIKEM, VELUX CROATIA, WIENERBERGER, YTONG POROBETON.

Zato svakako dođite na ovaj događaj i uživajte!

Poslovnica Rijeka – Kastav, radna zona Žegoti bb

 

Ukratko o MC Plus

MC Plus d.o.o. je mlada, suvremena i dinamična tvrtka koja se u vrlo kratkom vremenu razvila u ozbiljnu i priznatu tvrtku čiji je cilj odgovoriti i najzahtjevnijim potrebama kupaca putem svojeg stručnog i ljubaznog osoblja i to po najkonkurentnijim cijenama. U ponudi MC Plusa možete pronaći sve za gradnju i opremanje, a kako ne bi razmišljali na koji način odabrani materijal prebaciti tamo gdje je potreban, osigurat će vam i dostavu prikladnim vozilom  .

MC Plus je svojim partnerima otvorio vrata 1. siječnja 2008. Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku, Stupničke Šipkovine 3/1 gdje raspolažemo s uredskim prostorima te skladištem ukupne površine preko 20.000 m“. Imamo prodajni centar u Đakovu, te prodajni centar u Rijeci, u poslovnoj zoni Žegoti.

U prodajnom asortimanu imaju kompletan građevni materijal za „grubu“ gradnju (građevinsko željezo, vezivni građevinski materijali, građa i oplata, elementi za zidanje, krovni pokrovi, dimnjaci, građevinski alati…) te kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, fasada, termoizolacija, hidroizolacija, vijčane robe, alata, kanalizacije i odvodnje, geotekstila, boja i lakova, betonske galanterije i HTZ opreme.

 

MC PLUS d.o.o.

UPRAVA I PRODAJA:
HR-10255 Donji Stupnik,
Stupničke Šipkovine 3/1
tel: +385 1 6566 945
fax: +385 1 6529 990
e-mail: info@mc-plus.hr

POSLOVNICA ĐAKOVO:
HR-31400 Đakovo,
Petra Preradovića 200
tel: +385 31 819 308
fax: +385 31 819 308
e-mail: djakovo@mc-plus.hr

POSLOVNICA RIJEKA:
HR-51215 Kastav,
radna zona Žegoti bb
tel: +385 51 691 715
fax: +385 51 691 716
e-mail: rijeka@mc-plus.hr

www.mc-plus.hr

 

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja