PRETRAŽI
VIJESTI

Reta – naši proizvodi za vaš uspjeh

Za vrhunske rezultate potrebni su vrhunski alati i proizvodi. Kako bi osigurali kvalitetne uvjete rada i rješavanje poslova bez napora koristite profesionalne alate najbolje kvalitete. Provjerite Reta ponudu pneumatskih, baterijskih i plinskih alata za profesionalce.

Pneumatski pištolji
Reta posjeduje široku paletu pneumatskih pištolja za sve potrebe koju upotpunjuje čavlima vlastite proizvodnje. U asortimanu se nalaze pištolji koji rade s raznim dimenzijama čavala, za drvo, beton i metal, svih razina snage koji će posao olakšati profesionalcima kao što su paletari, krovopokrivači i građevinari.

Ručni pneumatski čekić
Ručni pneumatski čekić novi je proizvod u Reta asortimanu. Čekić je vrlo lak za rukovanje zahva-ljujući brojnim mogućnostima podešavanja. lako ima nisku razinu vibracije izrazito je snažan i odlikuje ga tehnologija magnetskog upravljanja čavlima.

Pneumatske i ručne klamerice
Izrada paleta, namještaja, postavljanje krovne folije i brojne druge aktivnosti postaju jednostavne i brze uz vrhunski alat. Provjerite ponudu MAXpneumatskih i ručnih klamerica i olakšajte si posao.

Kompresori
Kako bi pneumatski alati radili optimalno potreban vam je kvalitetan kompresor. U ponudi potražite vrhunske Omega air kompresore za pneumatske alate.

Plinski pištolji
Ako ne postoji mogućnost korištenja kompre-sora idealno rješenje za vas su plinski pištolji koji rade uz pomoć plinskih kartuša i litijske baterije za brzo odrađivanje posla i u najzahtjevnijim uvjetima.

Vezači armature
Inovativni baterijski alat za izradu svih vrsta armature i armaturnih mreža. Brzo i efikasno povezuje sve profile željeza uz ergonomski dizajn i minimalan napor.

Kružne pile
Poznati svjetski brend Stark vaše je rješenje za sve potrebe kružnih pila u drvnoj i metaloprerađivačkoj industriji.

DOLAZIMO KOD VAS!
Sami se uvjerite u kvalitetu naših alata i telefonom ili mailom dogovorite prezentaciju u Vašoj tvrtki već danas.

RETA d.o.o.

Zagrebačka 15K, 47000 Karlovac

T:047 637 751, 674 399

Kontakt veleprodaja metali:
e-mail: metali@reta.hr

www.reta.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja