PRETRAŽI
INTERIJERI

AQUAESTIL – Sinonim za kvalitetnu kupaonicu

Aquaestil plus je hrvatski proizvođač sanitarne opreme koji posluje od 1998. godine, a karakterizira ga rast proizvodnje i prodaje tijekom svih godina poslovanja uz konstantno širenje asortimana proizvoda.

Kupaonski-namještaj-Grande-kompozicija-4_wGlavna ponuda ovog vodećeg hrvatskog proizvođača sanitarija sastoji se od akrilnih kada i tuš kada, staklenih paravana, kabina, kupaonskog namještaja, umivaonika od mineralnog mramora, ali i specijalnog „solid surface“ materijala astone koji je iznimno zahvalan pri dizajnu interijera hotelskih kupaonica i drugih javnih i privatnih objekata.
S obzirom kako je moderni način života izmijenio i način uređenja kupaonica u korist prostora za tuširanje, Aquaestil je razvio više od 30 modela staklenih paravana za kade i tuš kade dostupnih u puno različitih dimenzija, a moguća je i izrada po mjeri. Opcije kao što su različite boje profila, vrste stakla i dodatni ekstenzijski profili za nestandardne dimenzije omogućuju veću slobodu izbora, a posebna pogodnost je nano-nanos protiv kamenca koji je bez dodatne nadoplate dostupan za većinu paravana.

astone_web
Aquaestil paravane moguće je postaviti na keramičke pločice ili neku drugu podlogu, ali se ipak najveća funkcionalnost postiže kombiniranjem istih s jednim od mnogobrojnih modela Aquaestil akrilnih tuš kada. Ove tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji se ističe čvrstoćom, ugodnošću na dodir, lakoćom održavanja te otpornošću na udarce i ogrebotine. Posebno su atraktivne vrlo plitke tuš kade namijenjene ugradnji u razinu poda od kojih se većina, po želji može ugrađivati s montiranom oblogom i nogicama koje pružaju maksimalnu stabilnost. Sve Aquaestil-ove kade i tuš kade imaju 10-godišnju garanciju.
Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te Aquaestil stoga veliku pozornost poklanja kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Kupaonski namještaj u potpunosti je proizvod domaćeg dizajna i naprednih tehnoloških procesa, a posebna je pogodnost što se odlično uklapa u sve kupaonske ambijente zahvaljujući mnogobrojnim modularnim elementima.
Sve proizvode iz Aquaestil-ovog asortimana možete pogledati i naručiti kod mnogobrojnih distributera širom Hrvatske, a na usluzi Vam je i promptna usluga servisa.

Kupaonska-kada-Modena_web Stakleni-paravan-Zenith-Wall_web

AQUAESTIL

Josefa Jeruzalema 8
47250 Duga Resa
Tel: 047/811 836
Fax: 047/843 025
Mail: info@aquaestil.hr; astone@aquaestil.hr
www.aquaestil.hr; www.astone.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja