PRETRAŽI
INTERIJERI

Aquaestil stakleni paravani

Pored širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada i tuš kada koje su postale sinonim za kvalitetnu kupaonsku opremu, hrvatski proizvođač sanitarne opreme Aquaestil je razvio i preko 20 modela staklenih paravana koji se na estetski dopadljiv i funkcionalan način mogu uklopiti u svaku prostornu konfiguraciju.

Aquaestil paravani izrađeni su pretežno od 6 mm kaljenog stakla, a koncept minimalne uporaba profila slijedi moderni trend „čistih linija“ koji ujedno značajno olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje kupaonice. Lakoći održavanja paravana značajno doprinosi i specijalni nano-nanos protiv kamenca kojim su Aquaestil paravani tvornički tretirani.

Posebna pogodnost je mogućnost izrade većine modela paravana po mjeri čime se Aquaestil paravani prilagođavaju i najzahtjevnijim kupaonskim konfiguracijama. Posebne dimenzije koje nisu pokrivene ugradbenim dimenzijama standardnih modela postale su sve učestalije zbog želje kupaca da maksimalno iskoriste dragocjeni kupaonski prostor, a fiksne stijene paravana mogu „pratiti“ zidiće i druge prepreke u kupaonici te na taj način vizualno i funkcionalno podići kupaonicu na viši nivo.

Dostupnost rezervnih dijelova, kao i usluga servisa garantirana je na prostoru cijele Hrvatske.

Aquaestil plus d.o.o.
Josefa Jeruzalema 8, 47250 Duga Resa
Tel. 047 / 811 – 836/837
Fax. 047 / 843 – 025
www.aquaestil.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja