PRETRAŽI
VIJESTI

AXOR Starck kolekcija pojavila se prije 25 godina i ušla u legendu

Lansirana 1994. godine, AXOR Starck kolekcija zauvijek je promijenila poimanje dizajna kupaonica.

AXOR Starck

Svojom radikalnom jednostavnošću i velikim poštovanjem prema vodi kao izvoru života, AXOR Starck kolekcija smatra se i nakon 25 godina jednako relevantnom i uspješnom.

AXOR Starck Bathtub

„Naši produkt-developeri, inženjeri i cjelokupni dizajnerski tim mogli su samo nagađati kakav će značaj za AXOR imati ova kolekcija. Mogli su se samo nadati da će zahvaljujući svojim arhetipskom obliku i beskompromisnoj funkciji postati i do današnjeg dana ostati ikona kupaonskog dizajna“, kazala je Anke Sohn, voditeljica AXOR-a u Hansgrohe Grupi.

Možda najpoznatiji i najutjecajniji suvremeni dizajner, Philippe Starck – koji je u svom je radu veoma zaokupljen brigom za planet i vizijom boljeg svijeta – za AXOR Starck kaže kako je ta kolekcija možda jedan od njegovih najboljih primjera plodonosne suradnje s AXOR-om.

Philippe Starck

“Dijelili smo istu, jasnu viziju kako kolekciju učiniti apsolutno bezvremenskom: tako da se temelji na pravoj kvaliteti, praktičnoj inteligenciji, ispravnoj viziji, pravoj ergonomiji“, izjavio je Starck, čiji intervju u cijelosti možete pročitati na: www.axor-design.com/en-us/axor-storybook/interview-starck.html

Philippe Starck

Više informacija:

www.hansgrohe.hr
www.axor-design.com
www.facebook.com/axor.design
www.twitter.com/Hansgrohe_PR
www.instagram.com/axordesign

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja