PRETRAŽI
VIJESTI

BIAM i ZAVARIVANJE

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma u terminu od 21. do 24. travnja 2020. održavaju se sajmovi: BIAM  – 25. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE – 28. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentirani na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti.

Kao takvi su idealna prigoda za:

  • predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite
  • okupljanje sruke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,
  • edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana.

Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu. Očekujemo nastavak ovog trenda obzirom na dosadašnje rezultate i iskazane najave za sudjelovanjem, tim više što su u ovom trenutku pokazatelji broja izlagača i izložbene površine već premašili prethodne. Biam i Zavarivanje održat će se u paviljonima 8, 8A, 9 i 11A.

Sajmovi su popraćeni posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

Tradicionalno ih prati i kvalitetan stručno prateći program. Održat će se “KORMAT 2020” – Nehrđajući čelici –  međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala. Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u suradnji s FSB katedrom za zavarene konstrukcije održat će seminar “KOORDINATORI ZAVARIVANJA”.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja