PRETRAŽI
VIJESTI

Blizu. Bliže. Würth!

Blizu. Bliže. Würth! Moto je koncerna prisutnog u 80 zemalja svijeta, a kojeg smo i mi dio već punih 25 godina. I zaista, Würth Hrvatska d.o.o. nikad Vam nije bio bliže.

2019. godinu završiti ćemo sa 250 zaposlenika, a sa 12 veleprodajnih trgovina možemo reći da smo prisutni u gotovo svakom kutu Lijepe naše. I ne samo to, više od 130 naših terenskih komercijalista svakodnevno obilazi više stotina naših poslovnih partnera diljem zemlje nudeći preko 125 000 artikala iz područja svih privrednih grana. Trudimo se biti što više na raspolaganju, pa smo prisutni i kroz web trgovinu gdje su našim kupcima svi naši proizvodi dostupni 365 dana u godini! Briga za kupca na prvom je mjestu naših prioriteta i trudimo se kontinuirano podizati razinu naših usluga i dostupnost našim poslovnim partnerima. Würth je širom svijeta sinonim za kvalitetu i pouzdanost što, s druge strane, predstavlja i veliku odgovornost u održavanju kvalitete usluge. Jedna od poluga kvalitete jest i Tehnička podrška tvrtke Würth Hrvatska. Djelovanje ove službe usmjereno je na dva kolosijeka: podrška i edukacija prodajnih predstavnika i s druge strane podrška i edukacija poslovnih partnera, projektanata i svih sudionika u projektima iz područja građevinarstva, arhitekture, strojarstva, auto industrije itd. Treba reći i da mi sami prolazimo kroz redovite i česte stručne edukacije u zemlji i inozemstvu te nastojimo pratiti trendove u spomenutim područjima.

Doc.dr.sc. Bojan Milovanović sa Građevinskog fakulteta na seminaru o „RAL montaži“

„RAL“ montaža
Jedna od trenutno aktualnih tema jest ugradnja stolarije na energetski učinkovit način, tzv. RAL montaža. Ponosni smo što smo pioniri na ovom području u Republici Hrvatskoj obzirom da smo još 2007. uveli program proizvoda, a od 2011. redovito vršimo edukacije montažera. Kako je ovaj način ugradnje stolarije postao obaveza, otišli smo i korak dalje pa smo 2018. pokrenuli suradnju sa Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Društvom građevinskih inženjera grada Zagreba u vidu stručnog seminara i praktične radionice „RAL montaže“. Obzirom na odaziv i svakodnevne upite, seminar ćemo uvrstiti u naš redovni program.

Praktična radionica u sklopu seminara o „RAL montaži“ održana u Würth trening centru u Zagrebu

Tehnike spajanja
Unutar Würth grupe, koja broji više od 400 tvrtki, nalazi se i veliki broj tvornica. Čak 5 ih proizvodi vijčanu robu i širok spektar proizvoda iz programa tehnika spajanja. Možemo s pravom reći da smo specijalisti na ovom području i da Vam za svaku projektnu situaciju možemo ponuditi brzo, ekonomično i sigurno rješenje. Osim razrade detalja u CAD-u, nudimo i detaljne proračune spajanja putem našeg računalnog programa – Würth Tehnički software II kojeg već nekoliko godina razvija tim stručnjaka u Njemačkoj. Ponosni smo što je u potpunosti preveden na hrvatski jezik i što sadrži hrvatske NAD-ove. Ako nešto zapne, rado ćemo izaći na teren i pružiti Vam podršku prilikom odabira spajala te izvesti pull-out ispitivanje kako bismo otklonili sve dileme.

Ispit sidrenog elementa na vlak – pull-out test

Sučelje računalnog programa za proračun sidrenja u betonu i opeci WTS II

Spomenuti računalni program, uz proračun sidrenja, sadrži i mnoge dodatne module, pa će Vam isto tako pomoći i kod projektiranja ovjesa instalacija, proračuna spojeva u drvenim konstrukcijama, naknadne ugradnje armature itd. Ukoliko niste u mogućnosti sami izraditi detalje izvedbenih projekata iz navedenih područja, rado ćemo Vam pomoći, a spomenuti program možete besplatno preuzeti sa naših mrežnih stranica.

Ravni krovovi
Gotovo svaka proizvodna ili skladišna hala sastoji se od ravnog krova. Poznati su problemi prodora vode kod ravnih krovova, pa su u sklopu energetske obnove česte sanacije istih. Nezaobilazna tema ove problematike je pričvršćenje krovnih folija. Jedna od tvornica sastavnica Würth grupe bavi se samo tim problemima, a mi Vas možemo podržati odabirom i računalnim proračunom adekvatnih spajala iz našeg širokog programa proizvoda.

Gradilišna demonstracija ugradnje pričvrsnica za membrane ravnih krovova

Izvedbeni detalj – ravni krov

Protupožarno brtvljenje
Strogi propisi o zaštiti od požara u građevinarstvu nalažu stručni pristup u rješavanju detalja protupožarnog brtvljenja kada je riječ o prolazu instalacija kroz konstrukcije. Kod nas je specifično da se razni projektanti i nadzorni organi pozivaju na razne norme (npr. ÖNORM, DIN itd.), ali svima je zajednički zahtjev da svaki ovakav prodor mora biti izveden kvalitetno i da mora zadovoljiti zadane kriterije. I ovdje Vas možemo podržati kroz rješavanje detalja putem CAD nacrta i savjetovanja na gradilištu, ali i praktičnim i teoretskim edukacijama na posebno osmišljenim seminarima koji se odvijaju u našem trening centru u Zagrebu. Naš prodajni program na ovom području dovoljno je širok da pokrije sve zadane situacije. Ovdje također dolazi do izražaja naša suradnja s Fakultetom i Društvom inženjera, pa Vas svakako pozivamo da nam se pridružite na nekom od nadolazećih seminara i stručnih radionica.

Seminar i praktična radionica protupožarnog brtvljenja u građevinarstvu

Auto program
Širok spektar proizvoda potreban auto servisima i svima uključenim u auto industriju, pronaći ćete također kod nas. Dio tima tehničke podrške specijaliziran je baš za ovu industriju pa će Vam na vrijeme i s voljom pomoći. Posjedujemo i specijalno opremljeno vozilo – pokretnu radionicu koja nam pruža dodatne mogućnosti pri prezentaciji naših proizvoda.
Kemijski proizvodi, specijalni alati, dijagnostički uređaji, klima servisne jedinice i ostali široki program specijaliziran za auto i cargo djelatnosti, zbog svoje specifične upotrebe i svojstva, zahtjeva dodatna objašnjenja oko primjene i načina upotrebe. Edukacija putem školovanja, letaka, video klipova, te konstantnim obilaskom partnera, ishoduju zadovoljstvom partnera sa kvalitetom i efikasnijim radom.

Orsy Mobil, Würth pokretna radionica

„I najbolji proizvod u krivoj primjeni ne donosi učinkovitost i zadovoljstvo“

Specifičnost materijala i ispravan način pripreme, omjeri miješanja kemijskih proizvoda, uz određeno vrijeme sušenja, proizvodu daju svoju svrhu a partnerima siguran i efikasan rad.

Zadaci tehničke službe po procesima:

  • Testiranje novih proizvoda
  • Kontrola proizvoda i praćenje kvalitete materijala
  • Edukacija o proizvodima
  • Rješavanje reklamacija

A sve u svrhu pružanja kvalitetne usluge na zadovoljstvo naših partnera.
Za sve edukacije, prezentacije ili ako imate bilo kakvo pitanje vezano za neko od navedenih područja ili Würthovih proizvoda obratite nam se s povjerenjem na e-mail: tehnicka.podrska@wuerth.com.hr, a sve naše aplikacije možete preuzeti na našim mrežnim stranicama: www.wuerth.com.hr

Školovanje LPM ( lakirerski potrošni materijali )

 

Više informacija:
Würth-Hrvatska d.o.o. Franje Lučića 32
Tel.+385 (0)1 3498-784, Fax. +385 (0)1 3498-783
M: 091/6767 138
E-mail: wuerth@wuerth.com.hr
E-mail: tehnicka.podrska@wuerth.com.hr

www.wuerth.com.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja