PRETRAŽI
VIJESTI

Crne tuš kabine i paravani

Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu. Aquaestil tuš kabine i paravani izrađeni su od 6 i 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi. U posljednje vrijeme u trendu su tuš kabine i paravani s mat crnim profilima koji izgledaju izrazito atraktivno. Aquaestil je ove godine na tržište plasirao paravane s crnim profilima koji su dostupni za linije Oasis, Mars, Zenith i Titan.

Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu tuš kabina i paravana. Većinu tuš kabina i paravana je moguće izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

Aquaestil plus d.o.o.

Poslovni park 1 b, Belajske Poljice, 47250 Duga Resa
Tel. 047 / 811 – 836/837
Fax. 047 / 843 – 025

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja