PRETRAŽI
VIJESTI

Dani energetske učinkovitosti 1.0

Ove godine po prvi puta organiziramo DANE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI 1.0 koji će se održati od 20.9. do 21.9.2018. u Poslovnoj zoni Logorište – Karlovac. Ovim događajem Promo21 želi građanstvu, poslovnim subjektima, predstavnicima lokalnih vlasti i zainteresiranoj javnosti, na jednom mjestu predstaviti mogućnosti za uključivanje u projekte energetske učinkovitosti.

Cilj DANA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI jest potaknuti gospodarsku suradnju i razmjenu znanja u segmentu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije te omogućiti predstavljanje proizvođača i pružatelja usluga kvalitetnih i inovativnih proizvoda.

DANI ENERGETSKE UČINKOVITOSTI sastojat će se od izložbenog prostora u Poslovnoj zoni Logorište na kojem će se predstaviti renomirane tvrtke čiji proizvodi zadovoljavaju načela održivog razvoja – od proizvođača različitih vrsta građevinskog materijala, stolarije i toplinske izolacije, tvrtki za pružanje energetskih usluga, stručnih izvođača radova do proizvoda za gospodarenje otpadom. Manifestacija će se sastojati i od stručnog dijela koji će se održati u Centru za dizajn Promo21.

Što se stručnih sadržaja tiče, održat će se radionica „Energetska učinkovitost – investicijama do ušteda“ koja će okupiti predstavnike Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, predstavnike upravitelja zgradama te proizvođače koji će predstaviti svoje aktivnosti i postignute rezultate (uštede i učinke) u multidisciplinarnom području energetske učinkovitosti.

Promo21 je uspješno realizirao svoj projekt
Centar za dizajn Promo21 koji je obuhvaćao izgradnju i opremanje modernog objekta za razvoj dizajna, te edukaciju postojećih i potencijalnih kupaca i vlastitog osoblja. Sama poslovna zgrada jedan je od prvih primjera niskoenergetske poslovne gradnje u Karlovačkoj županiji, što je dokazano i energetskim certifikatom zgrade – razred A+.

Ovim događajem DANI ENERGETSKE UČINKOVITOSTI Promo21 želi građanstvu, poslovnim subjektima, predstavnicima lokalnih vlasti i zainteresiranoj javnosti, na jednom mjestu predstaviti mogućnosti za uključivanje u projekte energetske učinkovitosti.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja