PRETRAŽI
VIJESTI

Deez Produkt – brend minimalističke estetike i urbanog dizajna

Deez Produkt nastao je kao rezultat strasti prema dizajnu i potrebe da se dašak te strasti unese u vaše domove.

U radionici ove hrvatske marke dizajnerske ideje oblikuju se zahvaljujući znanju i vještinama hrvatskih proizvođača koji za njih proizvode namještaj i druge detalje interijera. Proizvode s Deez logom karakteriziraju jednostavnost forme i prirodni materijali od kojih su izrađeni. Oni pričaju priču o zemlji, ljepoti, kvaliteti, strasti, o svemu što „hrvatski proizvod“ znači.

Riječ je o  manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer. Kvalitetan dizajn, prirodni materijali i jednostavne linije zasigurno će oduševiti sve ljubitelje trendova u produkt dizajnu.

Komodula

Modularan ormarić sastavljen od dva modula i spojne daske kojemu se dodavanjem i oduzimanjem modula određuje dužina i namjena. Spojevi su vidljivi i naglašeni, te na taj način ističu modularnost i rastavljivost/sastavljivost ormarića.

 

Blagavaonski stol Orbis

Blagovaonski stol od punog drveta sastavljen pomoću jednostavnih metalnih ukruta. Svi spojevi su rastavljivi. To omogućava lakši prijevoz, jednostavno sastavljanje, ali i kombiniranje različitih boja nosača.

Iza imena Deez Produkt stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, koje svaki proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što posebno odlikuje njihov brend je posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja