PRETRAŽI
VIJESTI

Desing Zone na Ambienti

Ambienta, već treću godinu za redom predstavlja dizajnersku izlagačku cjelinu pod nazivom DESIGN ZONE, a odnosi se na paviljone 7 i 7a. Osim renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača namještaja i tvrtki koje se bave projektiranjem i opremanjem interijera, zastupnika poznatih svjetskih dizajnerskih brandova, kao i dizajnerskih studija, u paviljonu 7a će se predstaviti i mladi, još nedovoljno afirmirani dizajneri u izlagačkoj cjelini Ambienta Box.

Unutar Design Zone će se predstaviti sveukupno 22 izlagača koji će prikazati svoje najnovije proizvode i serije proizvoda od kojih je dio nagrađen prestižnim svjetskim nagradama za dizajn poput Red Dot-a, ICONIC Awards-a, German Design Award-a, IF Design Award-a i ostalih nagrada. Neki od izlagača na Ambienti će po prvi puta premijerno hrvatskoj javnosti predstaviti svoja najnovija inovativna rješenja.

Design Zone će prikazati raznoliku paletu proizvoda, dostupnu sada i na hrvatskom tržištu koja objedinjuje sve potrebe modernog čovjeka a s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad, bez obzira radi li se o interijerima, eksterijerima ili pojedinim produktima koji korisnicima oplemenjuju prostor.

Renomirani proizvođači namještaja koji izlažu unutar Design Zone su:

ADAX, DRVONA, GALA DRVO, TEHNOHIT-HRASTICO, MS&WOOD, STIGO, STOLARIJA KNAPIĆ, LIGNOR, ARBOLINE, EURO RATAN, STILLES-OPREMA A.L.T.

Svoje izlaganje pripremaju i profesionalni dizajneri i dizajnerski studiji:

ADA KEZIĆ (A1 FORMAT), ARMANO LINTA, TABUSHI BY LILIPOP DESIGN, JURICA HULJEV (SYNTHESIS), DEEZ PRODUKT, DAMJAN MACH, ZRINKA NEDELJKOVIĆ

Proizvodima za opremanje interijera i eksterijera svojim izlaganjem bogate ponude predstavit će se:

BOKART, CENTAR RASVJETE,  REGENERACIJA ZABOK, LUMINIS, 3D TILES, MIHOKOVIĆ, PANONSKI DRVNI CENTAR KOMPETENCIJE.

Ambienta box

ANTE POTOČNJAK, EDUIT, KAMIN STUDIO, STIPO JURČEVIĆ, STUDIJO MARAS

Gostovanje – gost umjetnik

STEPHAN LUPINO

Ambienta se održava  od 10. do 14. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Promogradnja je medijski pokrovitelj.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja