PRETRAŽI
MATERIJALI

Digitalni svijet furnira

Prva internet trgovina na svijetu s vjerodostojnim slikama furnira u visokoj rezoluciji dolazi iz tvrtke J.u.A Frischeis

Furnir je drvo u svom najatraktivnijem obliku. Stručnjaci drvne industrije drže ga najplemenitijim drvnim proizvodom. Stojeći negdje između tradicije i inovacije, te čuvajući karakteristike prirodnosti, furnir je arhitektima i dizajnerima oduvijek bio jako zanimljiva tema. Kao element u dizajniranju, čak i nakon izrade, furnir zadržava svoju prirodnu ljepotu i vizualnu dinamiku. Vodeći računa o prirodnim vrijednostima, obnovljive sirovina pogodne za zdrav život zauzimaju središnje mjesto u oblikovanju suvremene životne sredine. Furnir je, dakle, jedan od vodeći proizvoda rabljenih u stvaranju individualnih svjetova u opremanju javnih i privatnih prostora.

Platforma s korisnim mogućnostima
Mnogobrojne vrste furnira čine biranje putem kataloške prezentacije zahtjevnim poslom. Teško je dobiti uvid u cjelokupnu ponudu, pa i mogućnosti primjene. U tom segmentu olakšanje donosi nova internetska trgovina Veneer world (Svijet furnira) koja nudi ne samo raznovrsnost i kvalitetu izbora nego i jedinstvenu priliku da se individualna osobnost i ljepota svake vrste plemenitog drvnog furnira podvrgne stručnoj procjeni na zaslonu.
U digitalnom načinu pregleda prezentirano je oko 1,2 milijuna furnirskih površina (lice i naličje) u slikama visoke rezolucije. Dostupno je više od 190 vrsta i 12 milijuna m2 furnira izravno na skladištu. Pristup furnirima dopušten je isključivo pravnim osobama, i to pomoću lozinke koja se može zatražiti na početnoj stranici. Kupcima koji već posjeduju lozinku za postojeći J.u.A Frischeis on line shop nova lozinka za Veneer World platformu dodijelit će se unutar jednog sata putem elektroničke pošte. Novim pravnim osobama lozinka se dodjeljuje nakon provjere podataka i unošenja tih podataka u bazu J.uA. Frischeis.

Jednostavna i brza tražilica

Platforma Venneer world nudi opsežan sadržaj za različite ciljane skupine koje su definirane kroz točke u glavnom izborniku. S jedne strane nalazi se segment Furnir & Dizajn koji je namijenjen arhitektima i dizajnerima unutrarnjeg uređenja, a s druge strane segment namijenjen obrtnicima, trgovinama i poslovnim partnerima. Klikom na poveznicu Izgled svih furnira pregledno se pojavljuju svi ponuđeni furniri. Furnire je moguće razvrstati po skupinama, a pretragu ograničiti prema mogućnostima korisnog filtra.
Za brzo i precizno pronalaženje željenog furnira korisnicima su na raspolaganju mnogi kriteriji filtra, poput geografskog položaja (npr. prema kontinentu), boje, osobine (dužina, struktura, kvaliteta), vrste, biološkog ili uobičajenog naziva. Također se može unijeti engleski naziv koji se upotrebljava u međunarodnoj trgovini furnirima. Nije isključena ni mogućnost pretraživanja samo certificiranih furnira. Rezultat dobiven prema kriterijima pretraživanja standardno je na zaslonu definiran kao skupina od po pet vrsta furnira, no moguće je individualizirati prikaz rezultata prema potrebi.

Napisala: Suzana Borovac

JAF
Ljudevita Posavskog 49, 10410 VELIKA GORICA
Industrijska zona Podi bb, Dolačka 12, 22000 ŠIBENIK
Industrijska zona, Kukuljanovo bb, 51223 Škrljevo – RIJEKA
Industrijska zona Solin, Zoranićeva 83, 21210 SOLIN

www.frischeis.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja