PRETRAŽI
VIJESTI

DOMOS za siguran dom

EUROHERC kontinuirano radi na osvješćivanju klijenata o potrebi i važnosti osiguranja imovine, naročito uoči odlaska na godišnje odmore.

Upravo povećanom prodajom ovih vrsta osiguranja može se zaključiti da su građani sve više svjesni kako odlaskom na godišnji odmor provalnicima stvaraju idealne „uvjete za rad“. Uz to, dok vlasnici nisu doma mogu se dogoditi različite nezgode koje mogu završiti katastrofalno, kao što je požar uslijed kvara na električnim instalacijama, eksplozija plinske boce ili plinske instalacije, puknuće cijevi u zidu i sl. Ono što je također potrebno naglasiti jest činjenica da se velik dio rizika uopće ne mora ostvariti u vašem domu nego u susjedovu ili zgradi do vaše, ali će i vaš dom pretrpjeti štetu.

Euroherc polica osiguranja imovine DOMOS idealna je polica osiguranja kućanstva iz nekoliko razloga. Ovaj paket osiguranja pruža zaštitu od deset najčešćih rizika kojima je svako kućanstvo izloženo. Prednost paketa je fleksibilnost jer nudi dodatnu mogućnost da osiguranici sami, upravo prema svojim potrebama i željama, kreiraju individualiziran DOMOS paket na način da iz paketa uklone jedan, dva ili tri rizika. Eurohercov savjetnik kroz razgovor s klijentom prepozna potrebe te mu ponudi adekvatnu policu osiguranja koja pokriva te rizike i predmete osiguranja.

Ukoliko već niste osigurali svoju imovinu, idealno je vrijeme da zatražite ponudu na najbližem prodajnom mjestu Euroherca ili svoj paket osiguranja DOMOS ugovorite online.

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja