PRETRAŽI
VIJESTI

Eterlux sistemi na Sajmu SASO u Splitu

23. međunarodni sajam SASO u Splitu, tradicionalno je najznačajniji skup u regiji, koji okuplja izlagače iz nekoliko europskih zemalja te obuhvaća 10 specijaliziranih sajmova, 4 stručne konferencije, više od 800 brendova, izlagača i suizlagača iz zemlje i inozemstva. Generalni sponzor sajma je Eterlux sistemi d.o.o. koji na sajmu predstavlja bogatu ponudu sustava za ravne krovove.

Na ovogodišnjem sajmu u Spaladium Areni održava se bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta kao što su 16. Dan arhitekata, 14. Energetski summit, 12. Dan građevinara, 11. Dan ekologije, 8. Dan kamena, sajam komunalne opreme, radionica za obrtnike, gospodarski susreti B2B@SASOfair, te brojna savjetovanja, prezentacije, edukacije i predavanja. Na tri izložbena nivoa u četiri dana – na sajmu će te naći sve, od alata preko građevinskih strojeva do bazenske opreme, a pri tome možete računati na sajamske popuste.


Naš dizajnerski studio predstavlja referentni rad za klijenta Eterlux sistemi: roll up banneri i naljepnice. Roll-up banner je jedan od najpopularnijih proizvoda. Malih transportnih dimenzija te jednostavan za montiranje i demontiranje. Montira se za svega par sekundi a sam mehanizam ubrzava uvlačenje printa u samu konstrukciju roll-up-a.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja