PRETRAŽI
INTERIJERI

Eterlux – stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline

Jeste li arhitekt, građevinski tehničar, izvođač građevinskih radova ili trgovac? Planirate li i dizajnirate zgrade s više prirodnog svjetla, ili proizvodite i prodajete proizvode koji koriste svjetlo dana u estetskom, učinkovitom i održivom načinu? Bilo stambene zgrade ili komercijalno renoviranje: imamo prave proizvode za vas. Mi smo stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline.
Nudimo pomoć i savjete u područjima kao što su svjetlosne kupole i trake, krovni prozori, kontinuirani krovni prozori, sustavi odvođenja dima i topline.

Svjetlosne kupole
Prvoklasna, vrhunska sistemska rješenja nude prilagođen dizajn, različitih oblika i različitih (nominalnih) veličina. Uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, nudimo prvoklasna rješenja za moderne krovne konstrukcije.

Sve varijante svjetlosnih kupola ETERNIT mogu se prilagoditi različitim materijalima, kao i nastavni vijenci sa priborom za odgovarajuće planiranje. Različiti oblici i formati će Vam dati slobodu za dizajn i za bilo koji tip krovne konstrukcije, također prednost velikog izbora, jednostavna ugradnja i dugotrajna funkcionalnost.

Ravni krovni prozori od stakla
Rješenja pravog premium stakla pružaju prirodnu rasvjetu u stambenim ili poslovnim zgradama i imaju impresivan izgled, performanse te raznovrsnost.

Sustavi izlaza na krov
Kupole i ravni krovni prozori s elektromotorima ili ručno otvaranje sa plinskim armotizerima.

Od ideje do realizacije sanacije svjetlarnika na stambenom objektu u Daruvaru
Sanacija svjetlarnika na stambenom objektu izvedena na način da se postojeći svjetlarnik kompletno skinuo sa svim opšavima i postoljem.
Nakon demontaže postojećeg svjetlarnika postavljena je nova podkonstrukcija, dodatna izolacija na uzvišenom dijelu betonskog vijenca te postavljena dodatna izolacija na spojevima za novi svjetlarnik koji se sastoji u 4 segmenta, od kojih su 2 fiksna i 2 otvarajuća na elektropogon za ventilaciju prostora stubišta.
Ugrađena 4 segmenta svjetlosnih kupola ESSERTOP 4000 u 4 sloja sa nastavnim vijencem sa visokim toplinskim vrijednostima. Ostakljenje kupola izrađeno od akrilnog PMMA stakla, vanjsko i nutarnje ostakljenje u boji opal (mliječna), a dvije srednje stijenke prozirne i time se dobio vrlo lijep pogled sa nutarnje strane stubišta, sa visokim efektom prirodnog svijetla u stubištu.
Primjer kako se može sanirati svjetlarnik na stubištima zgrada, koji propušta više prirodnog svijetla i ima visoke toplinske vrijednosti.
Ovaj primjer dokazuje kako se na taj način može koristiti puno više prirodnog svijetla, ljeti reducira prodor topline, zimi štiti od prodora hladnoće i velika prednost je da se prostor stubišta može ventilirati.

Završni radovi na objektu stambene zgrade u Daruvaru

Eterlux sistemi j.d.o.o.
Viktora cara Emina 2, 42 000 Varaždin
Tel: 042 557 558
Mob: 099 444 9260
Mob: 099 658 3828
solar.eterlux@gmail.com

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja