PRETRAŽI
VIJESTI

hansgrohe Rainfinity: Tuš za ljubitelje wellnessa i dizajna

Kupaonica je danas mnogima posebno utočište doma, koje treba biti lijepo i ugodno, a takva očekivanja uključuju postojanje tuša za opuštanje i punjenje baterija.

Takav je upravo hansgrohe Rainfinity tuš koji zahvaljujući inovativnoj i blago konkavnoj površini za prskanje, vodom mekano obavija cijelo tijelo poput ogrtača od tisuću kapljica, čuvajući istovremeno kosu i lice suhima. Tajna ovog inovativnog postignuća krije se u podesivom nagibu glave tuša u rasponu od 10° i 30° stupnjeva. Iskustvo tuširanja poboljšava blago konkavna površina raspršivanja i raspored mlaznica u ploči za raspršivanje.

Zbog svog nagrađivanog dizajna Rainfinity predstavlja i vizualno zadovoljstvo. Njegovi veliki nadglavni i ručni tuševi sa svojim suvremenim bojama površinske obrade i diskretno strukturiranim pločicama za prskanje čine kupaonicu ugodnijim mjestom. Mat bijela boja glave tuša elegantan je kontrast njegovim grafitnim raspršivačima u boji, a novi Showerpipe tuš sustav, police i prikrivene kontrole unose moderan štih u kupaonicame. To su zaključili i članovi međunarodnih žirija koji su 2019. Rainfinity kolekciju odlikovali prestižnim nagradama za dizajn, zlatnom iF nagradom i čak dvije “Best of Best” titule: Red Dot i ICONIC AWARD za inovativnu arhitekturu.

Više informacija doznajte na:
www.hansgrohe.hr
www.facebook.com/hansgrohe
www.pinterest.de/hansgrohe
www.twitter.com/hansgrohe_prwww.facebook.com/hansgrohe
www.instagram.com/hansgrohe

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja