PRETRAŽI
MATERIJALI

Happy House predstavlja Kerakoll liniju keramike

U utorak 2. srpnja Happy House je u suradnji sa tvrtkom Kerakoll organizirao prezentaciju i tečaj tehničkog usavršavanja pod radnim nazivom „Kerakoll linija keramike“.

U prekrasnom ambijentu Hotela Korana Srakovčić prezentaciji su prisustvovali keramičari, podopolagači – poslovni partneri tvrtke Happy House.
Ni velika vrućina nije spriječila ljude željne novih znanja da dođu na ovo usavršavanje.
Happy House kao prva originalna talijanska trgovina keramikom i sanitarnom opremom sa zadovoljstvom predstavlja najnovije svjetske trendove. Happy House je jedinstvena i dinamična tvrtka, koja u svojem izložbenom prostoru u Karlovcu na 300 m² nudi veliki izbor kvalitetne keramike svih dezena i dimenzija, sanitarije, kupaonsku opremu i galanteriju.

Budućnost valja graditi zajedno s prirodom
Izuzetno zanimljivo i interaktivno predavanje održao je Stefano Balestrazzi iz tvrtke Kerakoll koja u svojim proizvodnim procesima upotrebljava ekološki prihvatljiv i prozračan građevinski materijal koji ujedno predstavljaju i temelj poslovne filozofije ove tvrtke. Inovacije, briga za okoliš, briga za zdravlje i udobnost stanovanja, glavne su misli vodilje Kerakolla što ga pozicionira u samom vrhu među konkurencijom. Ovom tehničkom usavršavanju prisustvovao je i Bruno Cuoghi, GreenBuilding konzultant.
Gospodin Balestrazzi je na samom početku istaknuo važnost interakcije sa izvođačima radova jer sve uspješne projektne ideje upravo dolaze od njih. Upravo ovakvi susreti, kao i susreti na gradilištu ili prodajnim mjestima prava su prilika za usporedbu radi stalnog poboljšanja proizvoda Kerakoll i stavljanja na raspolaganje onoga što je stvarno potrebno izvođaču radova.
Tvrtka Kerakoll nudi veliki izbor proizvoda za pripremu podloga, proizvode za polaganje keramike i prirodnog kamena te polaganje parketa. Kerakoll se zahvaljujući ekološki prihvatljivim inovativnim rješenjima, istovremeno fokusirao na okoliš, kvalitetu života i zdravlje čovjeka.
Međunarodna ekspanzija i sve veći globalni pristup sigurno nisu smanjili Kerakollov identitet. Tvrtka je ostala vjerna vrijednostima zbog kojih su se popeli na 1. mjesto u proizvodnji GreenBuilding rješenja širom svijeta sa više od 1700 artikala koji su 100% eko-prijateljski.
U provedbi programa ovog usavršavanja naglasak je stavljen na ekonomičnost u pripremi i izvođenju, ekološku dimenziju i brigu za zdravlje polagača i krajnjih korisnika prostora te iznimnu kvalitetu Kerakoll proizvoda koji osiguravaju kvalitetu obavljenog posla.
Tijekom tehničkog usavršavanja u dobroj atmosferi radila se priprema podloge za polaganje, hidroizolacije balkona, terasa i bazena, polaganje obloga od keramike i materijala od kamena, fugiranje fuga, projektiranje i brtvljenje diletacijskih spojeva i sve to uz praktičnu primjenu i sudjelovanje svih sudionika ovog zanimljivog predavanja.

 

Gospodin Balestrazzi predstavio je i par proizvoda iz Kerakolla koje možete nabaviti u Happy Houseu.

 

Fugabella Color
Iz green istraživanja Kerakolla proizašla je nova hibridna tehnologija Resina – cemento kako bi se zadovoljila svaka potreba kreativnosti i projektiranja. Gospodin Balestrazzu predstavio je i ove nove hibridne mase za fugiranje na bazi cementa i smole.
Projekt Fugabella Color temelji se na svijesti o novim estetskim i funkcionalnim potrebama koje diktira velika evolucija u keramičkoj industriji, gdje proizvodi za fugiranje imaju danas ograničenja performansi i primjene koja ne zadovoljavaju u potpunosti očekivanja polagatelja i naručitelja. Iskustvo i tehnološko znanje istraživača GreenLab Kerakoll omogućili su stvaranje nove vrste razvijenog materijala koji ponovo definira standarde za dekorativnu završnu obradu površina od keramike i prirodnog kamena. Fugabella Color rješava na definitivan način problem cvjetanja, osigurava punu fugu homogene završne obrade.
Sastoje se od čistog prirodnog vapna bez štetnih aditiva. Mase su dostupne u prekrasnih 50 zemljanih tonova i mogu se reciklirati nakon uporabe. Proizvod je odličan za zelenu gradnju. Nakon fugiranja, površina je otporna na upijanje vode i habanje, a može se koristiti i kod podnog grijanja. Također sadrži vrlo nisku razinu hlapljivih organskih spojeva. Tonove je osmislio talijanski arhitekt Piero Lissioni.

Happy House drži korak sa svjetskim trendovima
Tehničko usavršavanje je osim prezentacije i praktične primjene proizvoda poslužilo i za ugodno druženje i razmjenu mišljenja i iskustava keramičara i poslovnih partnera Happy Housea međusobno i s predstavnicima Happy Housea i Kerakolla i sve to na kraju uz odličnu hranu i piće u jednom od najljepših malih hotela u Hrvatskoj, smještenog na obali rijeke Korane, na samom rubu karlovačke Zvijezde. Ovo je samo jedna od aktivnosti koje Happy House planira raditi u idućem periodu jer ih čeka još dug period promoviranja i educiranja o ovim ekološkim i kvalitetnim materijalima.
„Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca nastojimo se uvijek što bolje prilagoditi njihovim potrebama. Naglasak stavljamo prije svega na zadovoljstvo kupaca, a fleksibilnost u poslovanju te superiorna i kvalitetna usluga daju nam snagu u odnosu na velike centre što kupci prepoznaju. Uz to, iza svih materijala kupljenih u salonu, čvrsto stojimo zajedno sa svojim dobavljačima.
1. srpnja smo otvorili na adresi Zagrebačka 15 E, Karlovac, Outlet trgovinu sa keramičkim pločicama po povoljnim cijenama, a 15. rujna otvaramo novi prodajno izložbeni salon u Westgateu, najvećem shopping centru u Hrvatskoj“ – ističu u Happy Houseu.


Pločice odavno nisu rezervirane samo za kuhinje i kupaonice, već ih se sve češće bira i kao podne i zidne obloge te za druge prostorije u domu. Ukoliko ste odlučili ostvariti svoje zamisli i urediti svoj najdraži kutak – dozvolite si nešto drugačije, poigrajte se bojama iz ponude Happy House salona keramike i uz pomoć stručnih savjetnika stvarajte okruženi udobnošću, te uživajte u svom novom domu. Ponuda kojom se postiže sklad želja i mogućnosti je zaista primamljiva. Opremite svoj prostor s užitkom koji će trajati godinama, po cijenama koje dolaze izravno iz tvornice. Unesite ljepotu talijanskih keramičkih pločica u sve prostorije koje volite.

 

Happy House
Trg kralja Petra Svačića 2
47000 Karlovac
Telefon: 047 648 611
E-mail: info@keramika.hr
www.keramika.hr

 

Outlet keramika
Zagrebačka 15 E
Karlovac

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja