PRETRAŽI

promo-logo

Promo Gradnja
Magazin on-line
ISSN 1845-8521

Nakladnik:
Promo 21, obrt za trgovinu i usluge
Poslovni park Karlovac 2E, Belajske Poljice 47250, Duga Resa

Tel.fax: 047 804 065
Tel.fax: 01 38 79 840
promo21@promo21.hr

Glavni i odgovorni urednik:
Goran Korać
goran.korac@promo21.hr

Web podrška:
Igor Polak
Polak media d.o.o.
info@polakmedia.com

 

logo21

O nama:

Spajajući znanja i dugogodišnje iskustvo u promidžbenim aktivnostima i grafičkom oblikovanju upustili smo se 2000. godine u izazov osnivanja vlastite agencije, agencije novog vremena, PROMO 21.

Uspješni vlastiti projekti i kvalitetna suradnja s renomiranim tvrtkama dokazuju našu profesionalnost i ozbiljnost pri obavljanju marketinškog posla i jamče odličan partnerski odnos.

Naš rad odlikuju: razumijevanje klijentovih potreba, razvijanje zajedničke strategije te kvalitetan, individualni pristup tržištu.

PROMO Gradnja časopis

PROMO Gradnja je business to business časopis namijenjen, kako mu i ime kaže, poslovnim subjektima iz građevinske struke. Svojom nakladom obuhvaćamo arhitekte, projektante, proizvođače, uvoznike i trgovce građevinskim materijalima, obrtnike i sve ostale izvođače radova. Kompletna naklada se poštom adresirano šalje po cijeloj Hrvatskoj. Časopis je besplatan na tržištu je od 2005.godine, izlaze tri broja godišnje, u proljeće, ljeto i jesen.

Promogradnja.hr

Portal za gradnju i opremanje otkriva tajne i daje savjete o suvremenim, praktičnim i najboljim načinima izgradnje i opremanja. Iz palete gradevinskih ponuda i potražnji promogradnja.hr udovoljava i najzahtjevnijima te donosi novine. Koji su najnoviji trendovi u gradnji, kako biste izgradili kuću iz svojih snova potražite odmah.