PRETRAŽI
INTERIJERI

INOP TEHNIKA – inovativna rješenja u klimatizaciji i ventilaciji

Tvrtka INOP TEHNIKA specijalizirana je za projektiranje, izradu i veleprodaju opreme za ventilaciju, klimatizaciju te automatsku regulaciju.

Rekuperatorske jedinice u pod stropnoj i bočno položenoj izvedbi tipa REK tvrtka INOP TEHNIKA uspješno plasira na Hrvatsko tržište treću godinu. Hrvatski proizvod I know how u suradnji sa tvrtkom Pukšec Projekt kao vlasnikom branda REK i IRA.

Od 2015. godine uspješno realiziraju projekte i na zahtjevnom skandinavskom tržištu.

Kako su prilagodili proizvodni program zahtjevima skandinavskog tržišta visoke kvalitete i učinkovitosti jedinica, cilj INOP TEHNIKE je isti program ponuditi i na našem tržištu i regiji po prihvatljivim cijenama. Ove godine izdvojili bi realizirane projekte u Hotelu Imperijal u Opatiji te Hotelu Park u Čakovcu koji koriste rekuperatorske jedinice. Osnovni cilj rekuperatora je smanjivanje ventilacijskih gubitaka zgrade pomoću integriranih pločastih izmjenjivača topline zrak-zrak. Rekuperatori su uređaji koji se ugrađuju i u niskoenergetske i pasivne zgrade.

Detalji ugradnje rekuperatora

Nove podstropne jedinice

Proširena je ponuda uvođenjem nove jedinice za ventiliranje učionica, sala za sastanke ili uredskih prostora.

Jedinice koje u sebi sadrže visokoučinkovite entalpijske izmjenjivače (do 90% povrata topline), najmodernije EC ventilatore, vodeno grijanje/hlađenje i integriranu automatsku regulaciju sa kontrolnim uređajem jednostavnim za uporabu, pripremljene prema principu plug&play u našoj proizvodnji.

Ono po čemu su ove jedinice posebne je jednostavna ugradnja pod strop i proboji za ulaz svježeg i odsis otpadnog zraka preko proboja kroz staklene stijene ili fasadu.

Linijski distributer

Dok sa unutarnje strane nema potrebe za razvodom kanala, s puštenim stropom i distribucije kroz rešetke jer jedinica ima ugrađene na sebi linijske distributere koji su dovoljni za distribuciju zraka u prostor i oduzimanje otpadnog zraka iz prostora.

Uštedite energiju rekuperacijom te uz kondicioniranje zraka za razliku od standardnih klima jedinica ne vrtite isti zrak u prostoriji već konstantno uvodite svježi zrak u prostoriju dok izbacujete otpadni zrak.

Hotel Park (Čakovec)

Hotel Imperial (Opatija)

INOP-TEHNIKA d.o.o.
Pete Poljanice 20, 10040 Zagreb
T: 01 2922 282,
E: info@inop-tehnika.hr
www.inop-tehnika.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja