PRETRAŽI
VIJESTI

Integriranim rješenjima do povećanja razine sigurnosti

Timelektro & Security od svojih početaka obavlja vrlo složene i zahtjevne poslove kao kooperant za građevinske tvrtke, ali i na direktno ugovorenim poslova sa poslovnim subjektima.

Ono što ih izdvaja i preporučuje u odnosu na druge je to što nude i rade cjelokupna rješenja za ugovorene objekte neovisno i složenosti o opsegu posla. Uživaju povjerenje brojnih poslovnih subjekata poput tvrtki: Krka Novo Mesto, Pošta Slovenija, Flammifer, Hotel Roža Portorož… Za ovaj broj časopisa Promo Gradnja obišli smo logistički centar tvrtke Milšped koji se nalazi u Svetoj Nedelji.

Milšped Grupa vodeći je logistički sustav u regiji u čijemu sastavu posluje devet pravnih subjekat. Milšped uspješno posluje već 23 godine i ima više od 1800 zaposlenih. Strateško opredjeljenje tvrtke utemeljeno je na visokim vrijednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa s klijentima, primjeni naprednih tehnologija, kao i društveno odgovornome poslovanju.

Milšped Hrvatska Zagreb pruža usluge klijentima koji su povjerenje za cjelokupnu regionalnu logistiku pružili sustavu tvrtke Milšped. Predstavnik Milšped Hrvatska gospodin Petar Terzić izrazio je zadovoljstvo realiziranim poslom i rekao nam je nešto više o suradnji sa tvrtkom Timelektro & Security.

„Brzina reakcije u svim situacijama iznimno nam je važna zbog svakodnevne prilagodbe tržišnim uvjetima. Timelektro & Security uvijek su dostupni, profesionalni i pouzdani i svi ciljevi koje smo postavili, ostvareni su. Uz sebe imamo vrhunskog partnera, što nam uvijek iznova pruža osjećaj sigurnosti i olakšava nam poslovanje.“

Tehnologija i rješenja uključuju sveukupni dizajn i implementaciju sustava na svim razinama informacijske sigurnosti i tehničke zaštite (politika, procedure, IT sustavi, video nadzor, kontrola i evidencija fizičkog i logičkog pristupa, protuprovalna zaštita, nadzorni sustavi) i njihovu integraciju u postojeću okolinu.

Sustav tehničke zaštite predstavlja povezivanje više sredstava, naprava i uređaja koji zajedno čine funkcionalnu cjelinu dok se sredstvima i napravama te sustavima tehničke zaštite smatraju se oni koji su izvedeni, održavani i servisirani sukladno odredbama Pravilnika o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite.

Često nije dovoljno primijeniti neki pojedinačni sustav tehničke zaštite, nego kombinirati različite sustave – dojavu požara, videonadzor, kontrolu pristupa, protuprovalu i vanjsku zaštitu – i međusobno ih integrirati i centralizirati kako bi se povisila razina sigurnosti.

Opremu danas može imati gotovo svatko, no vrijednost tvrtke Timelektro & Security mjeri se brojem stručnjaka i količinom znanja unutar tvrtke. Korisnici to sve više prepoznaju pa u ključnim projektima koji se ne svode na prodaju opreme, sve češće traže iskustvo i stručnost pri instalaciji sustava. A certifikati i atesti su dokaz da tvrtka doista može odraditi posao.

Timelektro & Security svakom svojem klijentu osigurava brzu, efikasnu i kvalitetnu usluge te jamči stručnu i sigurnosnu izradu svih elektroinstalacija i ostalih radova.

Slobodno nam se obratite:
Timelektro & Security d.o.o.
Ozalj, Karlovačka cesta 90 D
Mob: 091 600 0380
E-mail: timelektro@timelektro.hr
www. timelektro.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja