PRETRAŽI
VIJESTI

ISOKON FUNICE – sintetičke ledene ploče

Inovativna plastična rješenja u Titanu

FUNICE – SINTETIČKE LEDENE PLOČE

FUNICE su utisnute plastične ploče stvorene od posebnog spoja i omogućuju svojstva klizanja najsličnija prirodnome ledu. Ove ploče predstavljaju održivu alternativu umjetnih klizališta, omogućujući klizanje bilo gdje i bilo kada.

O MATERIJALU

Naše FUNICE ploče su izrađene od osnovnog materijala KOTERM 500 (HMWPE) koji je sastavljen sa posebnim sintetičkim dodacima u cilju poboljšanja svojstva klizanja bez potrebe dodatnog nanošenja klizeće otopine iz razloga što su ploče samopodmazujuće.

Posebno smo ponosni na odlična klizača svojstva našeg proizvoda Premium Generacije koji ima najbolje klizače karakteristike od svih sintetičkih ledenih ploča dostupnih na tržištu.

PLOČE OGRADE S KONSTRUKCIJOM

Može biti korištena za rekreativno i profesionalno klizanje i unutarnju primjenu. Prikladna za mobilna klizališta, zahvaljujući brzom sastavljanju i rastavljanju.

FOkvir i potporni stupovi: metalna pocinčana konstrukcija sa betonskim utezima. Zid: PE-HD-ploča (8-12mm, bijela)

Dimenzije:
Visina: 1070 mm
Širina ulaznih vrata za igrače: 700 mm
Gornji prag 12 mm od plave PE500
Ploča protiv udaraca 10-15 mm
od žute PE500
* Na zahtjev, dimenzije različite

Standardni dizajn naših ploča ograde su zakrivljenih kutova, radijusa 7.65 m ili pravokutnog oblika. Na zahtjev možemo proizvesti druge dizajne i oblike.

LOGOTIPI NA KLIZAČIM PLOČAMA

Logotip je tiskan na poseban papir te toplinski utisnut na ploču. Ploče upijaju boju te se logotip ne oštećuje pri klizanju.

PODLOGE ZA IZGRADNJU PRIVREMENIH PUTEVA

Sa ISOTRACK voznim pločama se jednostavno formira površina, koja omogućava siguran prijevoz teške građevinske mehanizacije, autodizala, sa njima se izrađuju površine za gradilišta, zabave, sajmove na otvorenom, površine za bušenje rupa na izvorima nafte i plina, i tome slično, bez obzira na zahtjevnost terena. Često izgradnja pomoćnih puteva, radnih platforma i sličnih objekata u raznim vremenskim uvjetima i vraćanje terena u prethodno stanje, predstavlja dodatni trošak.
ISOTRACK ploče se po postavljanju i upotrebi jednostavno sklone i očiste za ponovnu upotrebu.

GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA RH

Titan d.o.o.
Bogoslava Šuleka 19, Karlovac

tel.: 047 63 63 11, mob: 098 241 231
e-mail: info@titan.com.hr
webshop: www.titan.com.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja