PRETRAŽI
VIJESTI

“Kiša“ nagrada za Hansgrohe Grupu: Devet međunarodnih dizajnerskih nagrada za proizvode AXOR i hansgrohe

Stručni žiri Međunarodnog foruma dizajnera (iF) nagradio je čak devet proizvoda brendova AXOR i hansgrohe vodećeg njemačkog proizvođača sanitarne opreme Hansgrohe Grupe.

Stručnjak za kupaonicu i kuhinju iz njemačkog Schwarzwalda trenutno se nalazi na šestom mjestu iF ljestvice, što ga čini najviše rangiranim proizvođačem u sanitarnoj industriji. Hansgrohe tako je na prestižnoj iF rang listi nadmašio oko 2.000 tvrtki, ali i poznate hi-end brendove poput Audija, BMW-a i Applea. Međunarodni žiri od 63 stručnjaka ocjenjivao je 6.400 proizvoda iz 54 zemlje prema raznim kategorijama, uključujući kvalitetu dizajna, izrade, stupanja inovativnosti, kompatibilnost s okolišem te funkcionalnost.

Vodeći trendseter u dizajnu kupaonice i kuhinje na zadovoljstvo kupaca i stručnjaka

“Vrlo smo zadovoljni što je naše proizvode ponovno prepoznao međunarodni žiri za dizajnerska rješenja, a ova kolekcija nagrada u 2018. najveće je priznanje našoj filozofiji dizajna. U suradnji s prestižnim dizajnerima usredotočili smo se našim klijentima isporučiti proizvode vrhunske kvalitete i uspješnog dizajna te prije svega optimalne korisničke vrijednosti”, izjavio je Jan Heisterhagen, potpredsjednik za upravljanje proizvodima, Hansgrohe SE.

“Inovacije, kao što je naša intuitivna Select tehnologija ili naš tuš s nježnim mlazom PowderRain visokih performansi, čine i tuširanje i kontrolu protoka vode pravim doživljajem. Danas smo jedan od vodećih trendsetera u dizajnu kupaonice i kuhinje, što potvrđuje i naša visoka pozicija na iF rang-ljestvici.
Devet nagrađenih inovativnih proizvoda
Zajedno, AXOR i hansgrohe, dvije marke grupe Hansgrohe, dobile su devet nagrada Međunarodnog Foruma za dizajn (iF). Tri AXOR-ova nagrađena proizvoda dio su nove vrhunske linije za tuširanje – nadglavni tuš AXOR ShowerHeaven 1200; tuš-sustav AXOR Showerpipe 800 i AXOR nadglavni tuš 300; četvrtu nagradu dobio je novi AXOR Select termostat. Premium brand hansgrohe osvojio je žiri s pet proizvoda: Raindance E nadglavnim tušem, tuš-sustavom Raindance E Showerpipe, tuš setom Raindance E Unica, termostatom za tuš hansgrohe ShowerTablet i hansgrohe Silicatec kuhinjskim sudoper-setom C51, kojeg karakterizira visoka izdržljivost i higijena zbog upotrebe visokokvalitetnog SilicaTec materijala.

Ovi sudoperi imaju slavinu s intuitivnom kontrolom i sBox mehanizmom za crijevo koje je moguće izvlačiti radi boljeg upravljanja izljevom. Izbor svojih nagrađenih proizvoda tvrtka Hansgrohe predstavila je na ovogodišnjem Međunarodnom stručnom sajmu sanitarija, grijanja, klimatizacije i obnovljivih izvora energije SHK u Essenu.

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja