PRETRAŽI
INTERIJERI

Koncept SecretArea

Koncept SecretArea suvremena je interpretacija sekretera temeljena na njegovoj povijesnoj tipologiji, a proizašla iz studija radnih prostora unutar doma, potreba i navika korisnika, a naročito atmosfere i osjećanja za koja vjerujemo da su neophodan čimbenik svakog uspješnog dizajna.

Uslijed ubrzane komunikacije i mnoštva tehnologija kojima smo svakodnevno izloženi više nego ikada, potrebno nam je da se izoliramo, fokusiramo, dovedemo u stanje koncentracije neophodne za produktivan rad.

SecretArea je intiman prostor, mjesto gdje možete raditi ali i ne morate. Mjesto za vaša promišljanja, koncentraciju i komunikaciju –virtualnu ili pisanim riječima. Fluidan i otvoren, ali u isto vrijeme privatan i pouzdan. Kvaliteta njegove forme i materijala stvara audiovizualno izoliranu sferu.

Radna površina u kombinaciji s inovativnim organizacijskim rasterom paravana u formi čahure reflektira osnovnu ideju predmeta – fleksibilan i dinamičan organizacijski sistem s naglaskom na interakciji između predmeta i korisnika.

SECRETAREA

Milena Jovanović, Alicia Pancer, Tomica Perković, Ivan Goran Žuntar

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja