PRETRAŽI
VIJESTI

Kupole nove generacije

Nova serija kupola ESSERTOP – Novi dizajn – Novi sistem brtvljenja – Novi mehanizam zatvaranja

Svjetlosne kupole
Prvoklasna, vrhunska sistemska rješenja nude prilagođen dizajn, različitih oblika i različitih (nominalnih) veličina. Uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, nudimo prvoklasna rješenja za moderne krovne konstrukcije.

Sve varijante svjetlosnih kupola ETERNIT mogu se prilagoditi različitim materijalima, kao i nastavni vijenci sa priborom za odgovarajuće planiranje. Različiti oblici i formati će Vam dati slobodu za dizajn i za bilo koji tip krovne konstrukcije, također prednost velikog izbora, jednostavna ugradnja i dugotrajna funkcionalnost.

ravni krovni prozori

ravni krovni prozori

Mi smo stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline. Nudimo pomoć i savjete u područjima kao što su svjetlosne kupole i trake, krovni prozori, kontinuirani krovni prozori, sustavi odvođenja dima i topline.

sustavi izlaza na krov

Jeste li arhitekt, građevinski tehničar, izvođač građevinskih radova ili trgovac? Planirate li i dizajnirate zgrade s više prirodnog svjetla, ili proizvodite i prodajete proizvode koji koriste svjetlo dana u estetskom, učinkovitom i održivom načinu? Bilo stambene zgrade ili komercijalno renoviranje: imamo prave proizvode za vas.

Hotel Brenum Dubrovnik

Centar zdravog življenja Split

Eterlux sistemi j.d.o.o.
Vinka Međerala 4a, 42 000, Varaždin
Mob: +385 (0)99 444 9260
www.eterlux.eu

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja