PRETRAŽI
VIJESTI

Lipbled Zagreb preselio u novi prostor

Posjetite novootvoreni prodajni salon tvrtke Lipbled Zagreb. Salon se nalazi u Slavonskoj aveniji 26/4 pored GORENJA Zagreb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rezultat preplitanja suvremene tehnologije i ljudskog dodira su uporabni, estetski i za prirodu ugodni proizvodi koji će vas razveseliti i u vaš dom unijeti toplinu i ugodnost. Unutarnja vrata svakim detaljem izražavaju odnos poduzeća do drva i kvalitete proizvoda te brigu za okoliš i za zdravlje povoljnu proizvodnju. Pomoću prirode izrađujemo najkvalitetnija vrata.

Unutarnja vrata svakim detaljem izražavaju odnos poduzeća do drva i kvalitete proizvoda te brigu za okoliš i za zdravlje povoljnu proizvodnju. Pomoću prirode izrađujemo najkvalitetnija vrata.

LIJEPA JE PJESMA ŠUME. POSLUŠAJTE JU.

– tradicija i kvaliteta proizvoda već od 1948.

– velik izbor linija vrata i mogućih kombinacija

– stručno i kvalitetno savjetovanje

– precizne izmjere i ugradnja

– prilagodljivost dimenzija

– dostava

– povoljni uvjeti plaćanja

– stručna montaža

– zajamčen servis

Kod nas možete dobiti: unutarnja vrata, protuprovalna ulazna vrata u stanove, drvene prozore i balkonska vrata, drvo-aluminij prozore i balkonska vrata, kućna ulazna vrata, kvake, oplatne ploče.

Novo u ponudi: Jelovica

Jelovica se ponosi s dugom tradicijom u dizajnu i izvedbi energetski učinkovitih drvenih kuća, prozora i ulaznih vrata te je jedan od pionira u Europi u energetski učinkovitoj drvenoj gradnji. Danas je svaki proizvod iz Jelovice tehnološki superioran i prolazi kroz strogo kontroliran proces dizajniranja, proizvodnje i selekcije najkvalitetnijih prirodnih materijala. Elegantan dizajn u kombinaciji sa inovativnim rješenjima i prirodnim materijalima rezultira s prepoznatljivim kućama, prozorima i vratima najviše kvalitete.

Lipbled Zageb d.o.o.

Slavonska avenija 26/4, Zagreb – pored GORENJA ZAGREB

Telefon: 01 3794 176

www.lip-bled.hr

 

 

 

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja