PRETRAŽI
INTERIJERI

lipbled Zagreb

Posjetite prodajni salon tvrtke Lipbled Zagreb koji se nalazi u Slavonskoj aveniji 26/4 pored GORENJA Zagreb.

Tvrtka lipbled Zagreb d.o.o. se od osnutka bavi prodajom unutarnje i vanjske stolarije na području Republike Hrvatske. Realizirali su brojne projekte u privatnim i javnim objektima, a predstavnici su dviju renomiranih slovenskih drvno-prerađivačkih tvrtki lipbled (unutarnja /sobna vrata, klizna vrata, staklena vrata) i Jelovica (prozori i balkonska vrata), čija je tradicija poslovanja duga preko 60 godina.

Rezultat preplitanja suvremene tehnologije i ljudskog dodira su uporabni, estetski i za prirodu ugodni proizvodi koji će vas razveseliti i u vaš dom unijeti toplinu i ugodnost. Unutarnja vrata svakim detaljem izražavaju odnos poduzeća do drva i kvalitete proizvoda te brigu za okoliš i za zdravlje povoljnu proizvodnju. Pomoću prirode izrađujemo najkvalitetnija vrata.
Unutarnja vrata svakim detaljem izražavaju odnos poduzeća do drva i kvalitete proizvoda te brigu za okoliš i za zdravlje povoljnu proizvodnju. Pomoću prirode izrađujemo najkvalitetnija vrata.

 

LIJEPA JE PJESMA ŠUME. POSLUŠAJTE JU.
– tradicija i kvaliteta proizvoda već od 1948.
– velik izbor linija vrata i mogućih kombinacija
– stručno i kvalitetno savjetovanje
– precizne izmjere i ugradnja
– prilagodljivost dimenzija
– dostava
– povoljni uvjeti plaćanja
– stručna montaža
– zajamčen servis

Kod nas možete dobiti: unutarnja vrata, protuprovalna ulazna vrata u stanove, drvene prozore i balkonska vrata, drvo-aluminij prozore i balkonska vrata, kućna ulazna vrata, kvake, oplatne ploče.

Jelovica

Jelovica se ponosi s dugom tradicijom u dizajnu i izvedbi energetski učinkovitih drvenih kuća, prozora i ulaznih vrata te je jedan od pionira u Europi u energetski učinkovitoj drvenoj gradnji. Danas je svaki proizvod iz Jelovice tehnološki superioran i prolazi kroz strogo kontroliran proces dizajniranja, proizvodnje i selekcije najkvalitetnijih prirodnih materijala. Elegantan dizajn u kombinaciji sa inovativnim rješenjima i prirodnim materijalima rezultira s prepoznatljivim kućama, prozorima i vratima najviše kvalitete.

 

lipbled Zagreb, Slavonska avenija 26/4, 10000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 2479 470
e-mail: info@lipbled-zagreb.hr, www.lipbled-zagreb.hr

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja