PRETRAŽI
MATERIJALI

MAXIDECOR specijalna linija dekorativnih premaza

MAXIDECOR Sahara, Velvet, Oceano, Glamour i Nova Era efektne boje izuzetne kvalitete.

MAXIDECOR Sahara je efektna boja izuzetne kvalitete, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Sahara je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, nije štetan za čovjeka i okolinu, jednostavan za nanošenje. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, gdje je potrebno postići uzbudljiv i dinamičan efekt. Može se tonirati na MAXIMIX sustavu prema ton karti MAXIDECOR Sahara.

Kako se upotrebljava. Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodotopivih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G.
Potom, na površinu nanijeti ULTRADIS toniran u približnoj nijansi završnog materijala, a sve prema uputstvu proizvođača. Nakon sušenja ULTRADIS-a, nanositi MAXIDECOR Saharu koja se isporučuje pripremljena za upotrebu, samo je treba ručno razmiješati do homogenizacije. MAXIDECOR Sahara toniran na MAXIMIX sustavu i MAXIDECOR Sahara različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati!

• MAXIDECOR Saharu u manjim količinama postupno nanositi u jednom sloju, pokretima četke u svim pravcima, na površini od 1-2m². Pri optimalnim uvjetima, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, ponovno prijeći suhom četkom preko nanesenog materijala, slobodno „igrajući“ se pjeskovitim dijelom, kako bi kreirali konačan izgled i uklonili eventualne tragove četke.

• materijal u manjim količinama postupno nanositi u jednom sloju, kosim, vertikalnim ili horizontalnim pokretima četke, na površini od 1-2m². Pri optimalnim uvjetima, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, ponovo prijeći suhom četkom preko nanesenog materijala, suprotnim pokretima od prethodnih,kako bi postigli konačan izgled.

VIDEO LINK: https://www.maximapaints.com/hr/proizvodi/maxidecor-sahara

MAXIDECOR Velvet je efektna boja izuzetne kvaliteta, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Velvet je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, nije štetan za čovjeka i okolinu. Jednostavno se nanosi. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina, gdje je potrebno kreirati suptilan efekt, sofisticiran poput svile. Može se tonirati na MAXIMIX sustavu prema ton karti MAXIDECOR Velvet.

Kako se upotrebljava. Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G. Potom, na površinu nanijeti osnovni premaz MAXIDECOR Smooth Primer nijansiran u približnu nijansu završnog materijala, a sve prema uputstvu proizvođača. Nakon sušenja osnovnog premaza, nanositi MAXIDECOR Velvet koji se isporučuje pripremljen za upotrebu, samo ga treba ručno izmiješati i do potpune homogenizacije. MAXIDECOR Velvet toniran na MAXIMIX sustavu i MAXIDECOR Velvet različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati. Materijal prvo nanositi četkom u jednom sloju, unakrsnim pokretima kako bi se premaz pripremio za dalju obradu. Dok je nanjeni materijal još uvijek svjež, nehrđajućom čeličnom ili plastičnim gleterom zaobljenih ivica kreirati odgovarajući efekt stvaranjem osjećaja „dubine“. Gletarica mora biti pod kutom od približno 30 stupnjeva u odnosu na površinu uz upotrebu laganog pritiska. U slučaju da ne želite da koristite gletaricu, odgovarajući efekat može se kreirati i samo upotrebom četke, tako što se materijal u manjim količinama postupno nanosi u jednom sloju, križnim ili polukružnim pokretima četke. Poslije upotrebe, alat odmah oprati vodom.

VIDEO LINK: https://www.maximapaints.com/hr/proizvodi/maxidecor-valvet

MAXIDECOR Oceano je polutransparentna efektna boja izuzetne kvalitete, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Oceano je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, nije štetan za čovjeka i okoliš. Jednostavno se nanosi. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, gdje je potrebno kreirati efekt koji je unikatan i zavodljiv poput morskih valova. Proizvodi se u bazama prema MAXIDECOR Oceano ton karti.

Kako se upotrebljava. Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G. Potom, na površinu nanijeti temeljni premaz MAXIDECOR. Primjer Nero, a sve prema uputama proizvođača. Nakon sušenja temeljnog premaza, nanositi MAXIDECOR Oceano koji se isporučuje pripremljen za uporabu, samo ga treba ručno razmješati do potpune homogenizacije. MAXIDECOR Oceano različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati! MAXIDECOR Oceano nanositi specijalnom duplom MXD 2-70 četkom tako da se jedna četka umače u jednu boju, a druga četka u drugu boju. Pri tome, treba voditi računa da se redoslijed uzimanja materijala ne promijeni. Križnim pokretima nanositi materijal, ali na takav način da dvije nijanse prekriju jedna drugu. Zbog otvorenog vremena, površina na koju se nanosi MAXIDECOR Oceano ne bi trebala biti veća od 1.5m2 pri temperaturi od 15-20°C. Ako je temperatura veća, smanjiti površinu, odnosno neznatno povećati ako je niža. Kada se boja djelomično osušila, suhom četkom ponovno prijeći preko nanesenog premaza, kako bi pomjerajući MAXIDECOR Oceano čestice stvorili efekt koji neodoljivo podsjeća na morske valove. Nakon upotrebe, alat odmah oprati vodom.

VIDEO LINK: https://www.maximapaints.com/hr/proizvodi/maxidecor-oceano

MAXIDECOR Glamour je metalik boja vrhunske kvalitete, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Glamour je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti,nije štetan za čovjeka i okolinu, jednostavan za nanošenje.Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, kod kojih je potrebno postići elegantan i moderan efekt. Može se tonirati na MAXIMIX sustavu prema ton karti MAXIDECOR Glamour.

Kako se upotrebljava. Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodotopivih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G. Potom, na površinu nanijeti ULTRADIS toniran u približnoj nijansi završnog materijala, a sve prema uputama proizvođača. Nakon sušenja ULTRADIS-a, nanositi MAXIDECOR Glamour koji
se isporučuje pripremljen za upotrebu, samo ga treba ručno izmiješati do homogenizacije. MAXIDECOR Glamour toniran na MAXIMIX sistemu i MAXIDECOR Glamour različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati! Materijal u manjim količinama postupno nanositi u jednom sloju, pokretima četke u svim pravcima, na površini od 1-2m². Pri optimalnim uvjetima, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, ponovo prijeći suhom četkom preko nanijetog materijala, kako bi postigli konačni izgled.

VIDEO LINK: https://www.maximapaints.com/hr/proizvodi/maxidecor-glamour

MAXIDECOR Nova Era je polutransparentna efektna boja, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i pigmenata, oplemenjena posebnim akrilnim perlama. MAXIDECOR Nova Era je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, nije štetan za čovjeka i okolinu, jednostavan za nanošenje. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, kod kojih je potrebno postići antički izgled. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu prema ton karti MAXIDECOR Nova Era.

Kako se upotrebljava. Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodotopivih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G. Potom, na površinu nanijeti bijeli ULTRADIS, a sve prema uputama proizvođača. Nakon sušenja ULTRADIS-a, nanositi MAXIDECOR Novu Eru koja se isporučuje pripremljena za upotrebu, samo
je treba ručno izmiješati do homogenizacije. MAXIDECOR Nova Era toniran na MAXIMIX sustavu i MAXIDECOR Nova Era različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati! Materijal u manjim količinama postupno nanositi u jednom sloju, pokretima četke u svim pravcima, na površini od 1-2m². Pri optimalnim uvjetima, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, prijeći plastičnom lepezom preko nanesenog materijala, kako bi razbili akrilne perle i postigli konačan izgled.

VIDEO LINK: https://www.maximapaints.com/hr/proizvodi/maxidecor-nova-era

URADI SAM – Skeniraj i pogledaj video uputstvo

MAXIDECOR je linija specijalnih dekorativnih premaza tvrtke MAXIMA. Koncept kreiranja bila je želja da se tržištu ponude kvalitetni i atraktivni premazi po pristupačnoj cijeni. MAXIDECOR odlikuje jednostavno nanošenje kojim se kreiraju prelijepe površine koje Vaš prostor oplemenjuju na najrazličitije načine od nježnih i suptilnih do dinamičnih i uzbudljivih, antičkih ili umjetničkih.

Ovom prilikom predstavljamo Vam MAXIDECOR Sahara premaz. Za više informacija posjetite web stranicu www.dekorativnetehnike.com by MAXIMA.

Boje i fasade MAXIMA
Zastupstvo:
Akril Croatia d.o.o.
Dragutina Neumana 8, Osijek
Mob: 099 306 27 74
www.maximapaints.com

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja