PRETRAŽI
VIJESTI

MC PLUS Dan otvorenih vrata u Poslovnici Đakovo

MC PLUS poziva Vas na Dan otvorenih vrata u subotu 22.4.2017. s početkom od 10 sati u Poslovnicu Đakovo, Petra Preradovića 200. Za vas su pripremili pregršt zanimljivosti, prezentacija i savjeta stručnjaka. Uz besplatno iće i piće zaplešite do „zore“.

 

Dan otvorenih vrata godišnji je događaj koji je MC Plus započeo organizirati 2013. godine u svrhu približavanja široj javnosti djelovanja tvrtke te predstavljanja raznovrsne ponude i širokog asortimana roba. To je i pravi trenutak za kupce kako bi saznali više o tvrtki čija je strategija održati beskompromisnu kvalitetu i standard s naglaskom da upravo svojim kupcima pruža kvalitetne proizvode, uz minimalnu cijenu i maksimalnu uslugu. Stoga je sasvim primjereno što je službeni slogan tvrtke – MI GRADIMO S VAMA!

Partneri Dana otvorenih vrata renomirane su tvrtke:

AKRIL CROATIA, BAUMIT, BRAMAC,  BÜSSCHER HOFFMAN, CAPAROL, CHROMOS BOJE I LAKOVI, COMET, DILJ, FIBRAN SPA, FORNACE LATERIZI VARDANEGA, FORNACI di MANZANO, HENKEL CROATIA, INTERSTEEL, IPEDA TRGOVINA , KERAMIKA MODUS, KIK, KNAUF, KNAUF INSULATION, I.M. COMMERCE, KOŽUL, KÖSTER, LACUNA, LORENČIĆ, LUMEX, MAPEI CROATIA, MASTERPLAST,  NAŠICECEMENT, OBLAK COMMERCE, ORSO, PLASTFORM, ROBERT BOSCH, SAINT GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI, SAMOBORKA, SCHIEDEL, SEMMELROCK STEIN+DESIGN, SIKA CROATIA, TEGULA PROJEKT, TENA-G, TEXO, TONDACH, TRGOVIR, UNIKEM, VELUX CROATIA, WIENERBERGER, YTONG POROBETON.

Zato svakako dođite na ovaj događaj i uživajte!

Ukratko o MC Plus

MC Plus d.o.o. je mlada, suvremena i dinamična tvrtka koja se u vrlo kratkom vremenu razvila u ozbiljnu i priznatu tvrtku čiji je cilj odgovoriti i najzahtjevnijim potrebama kupaca putem svojeg stručnog i ljubaznog osoblja i to po najkonkurentnijim cijenama. U ponudi MC Plusa možete pronaći sve za gradnju i opremanje, a kako ne bi razmišljali na koji način odabrani materijal prebaciti tamo gdje je potreban, osigurat će vam i dostavu prikladnim vozilom  .

MC Plus je svojim partnerima otvorio vrata 1. siječnja 2008. Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku, Stupničke Šipkovine 3/1 gdje raspolažemo s uredskim prostorima te skladištem ukupne površine preko 20.000 m“. Imamo prodajni centar u Đakovu, te prodajni centar u Rijeci, u poslovnoj zoni Žegoti.

U prodajnom asortimanu imaju kompletan građevni materijal za „grubu“ gradnju (građevinsko željezo, vezivni građevinski materijali, građa i oplata, elementi za zidanje, krovni pokrovi, dimnjaci, građevinski alati…) te kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, fasada, termoizolacija, hidroizolacija, vijčane robe, alata, kanalizacije i odvodnje, geotekstila, boja i lakova, betonske galanterije i HTZ opreme.

 

MC PLUS d.o.o.

UPRAVA I PRODAJA:
HR-10255 Donji Stupnik,
Stupničke Šipkovine 3/1
tel: +385 1 6566 945
fax: +385 1 6529 990
e-mail: info@mc-plus.hr

POSLOVNICA ĐAKOVO:
HR-31400 Đakovo,
Petra Preradovića 200
tel: +385 31 819 308
fax: +385 31 819 308
e-mail: djakovo@mc-plus.hr

POSLOVNICA RIJEKA:
HR-51215 Kastav,
radna zona Žegoti bb
tel: +385 51 691 715
fax: +385 51 691 716
e-mail: rijeka@mc-plus.hr

www.mc-plus.hr

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja