PRETRAŽI
INTERIJERI

Napredna rješenja koja nude „više“

TEKLA vrata d.o.o. bavi se prodajom, ugradnjom i održavanjem garažnih i industrijskih vrata, ekskluzivnih ulaznih vrata za kuće te pogona za klizne ili krilne ulazne ograde. Tekla vrata želi svojim kupcima ponuditi samo najbolje – napredna rješenja, koja nude „više“! To uspijevaju postići uz pomoć najvećih proizvođača u Europi: Teckentrup, Marantec, Sommer, Pirnar, Kner Südfenster.

Prednost nad konkurencijom jest na prvom mjestu kvaliteta. Kvaliteta proizvoda i stručan tim koji prati kupca od prvog kontakta, prodaje, ugradnje i održavanja vrata, jamče kupcu inovativan proizvod uz veliku sigurnost investicije i dugovječnost. Svi proizvodi iz ponude Tekla vrata imaju službene certifikate te su prošli sva potrebna ispitivanja i kontrole kako bi zadovoljili visoke standarde i norme koje propisuje Europska unija. Sva Teckentrup vrata sa pogonom zadovoljavaju sve uvjete protuprovale što dokazuje i službeni certifikat TÜV. U posljednje vrijeme razvili su i vlastiti proizvod garažnih vrata gdje su optimizirali cijenu kako bi bili što pristupačniji i konkurentniji te zadržali trend kvalitete koja ih prati od osnutka tvrtke do danas. Iza njih je veliki broj realiziranih projekata kako u stanogradnji tako i na industrijskim objektima. Od brojnih referenci izdvojili bi suradnju sa uspješnom građevinskom tvrtkom V.M.D. koja je svojim projektima podigla standarde na jedan viši nivo i plijeni pažnju i divljenje te ugled među strukom.
U tvrtki konstantno prate trendove tržišta i svjetski poznate sajmove i samim time drže korak s tehnologijama nedovoljno poznatim na hrvatskom tržištu te klijentima pružaju uvid u realne mogućnosti. Tehnologija se mijenja i napreduje svakodnevno stoga su u TEKLI odlučili prilagoditi sustave da budu dostupniji široj populaciji.


U prošlom broju Promo Gradnje direktor tvrtke TEKLA vrata ing.str. Ivan Knežević najavio je razvoj novog proizvoda, aplikacije za mobilni telefon, putem kojeg će kupci moći upravljati svojim garažnim vratima te dobivati izvješća o statusu vrata.

Ovih dana po prvi puta su implementirali rješenja otvaranja garažnih vrata putem aplikacije za pametne telefone tako da će se 73 garažnih vrata i glavna ulazna vrata u jednoj stambenoj zgradi u kojima se ostvaruje visoka kvaliteta življenja otključavati i zaključavati putem aplikacije.

Implementacijom ovog sustava vozači bi se u potpunosti trebali riješiti brige oko otvaranja i zatvaranja garažnih vrata prilikom dolaska ili odlaska od kuće. Isto tako na lokacijama udaljenim više stotina kilometara korisnici će moći dobiti izvješće o statusu vrata.


Garažna vrata koja su montirana pomoću napredne tehnologije omogućavaju korisnicima maksimalan komfor. Ovo je jedinstvena izvedba koja omogućava da ukoliko nestane struje u bilo kojoj poziciji (ako su vrata otvorena, polu otvorena, djelomično otvorena ) da korisnik može zaključati svoja vrata.

Garažna vrata imaju 10 godišnje jamstvo koje je podijeljeno u tri kategorije: prvo je jamstvo na ugrađene dijelove od 10 godina i odnosi se na kvalitetu panela koji će imati postojan izgled koji pridonosi ukupnom izgledu vašeg objekta, pokretni dijelovi koji se troše tijekom samog rada imaju 5 godišnje jamstvo, pogonska grupa ima 5 godina jamstva u garažnom programu, u industrijskom programu pogonska grupa ima 2 godine jamstva.

TEKLA vrata mogu razviti, isporučiti i zadovoljiti svaki vaš individualni zahtjev.

Ekskluzivna ulazna vrata od aluminija – Pirnar
TEKLA vrata u svojoj ponudi ima i ekskluzivna ulazna vrata od aluminija. U tom segmentu predstavlja renomiranog slovenskog proizvođača pirnar.de.

Vrata se proizvode od najkvalitetnijih aluminijskih profila vodećeg svjetskog proizvođača SCHUCO. Svakako da u segmentu ulaznih vrata, vrata od aluminija su svojom postojanošću i kvalitetom u top segmentu, a pirnar ulazna vrata svojim dizajnom, kvalitetom i visokim stupnjem završne obrade se stavljaju na sami vrh.

Modeli pirnar ulaznih vrata iz serije PREMIUM svojim izgledom se odvajaju od standardnih izvedbi ulaznih vrata od aluminija te sa koeficijentom toplinske provodljivosti od 0,77 W/m²K zadovoljavaju uvjete pasivne gradnje.

Široka paleta serije PREMIUM od preko 100 modela uz mogućnost kombiniranja boja, ostakljenja, rukohvata te razne dodatne opreme kupcu pružaju mogućnost potpune individualizacije ulaznih vrata. Modeli pirnar ulaznih vrata iz serije HiLINE su svojom izvedbom, najnovijim tehnološkim rješenjima te najvišim standardom izrade jedinstveni na tržištu. Njihov vanjski 3D Multilevel izgled daje vratima masivan, a ujedno i profinjeni izgled. Svaka ulazna vrata serije HiLINE Multilevel su ručni rad te unikat.

Debljinom krila vrata od mogućih 140 mm te 4-strukim ostakljenjem, u izvedbi HiLINE, ekskluzivna ulazna vrata od aluminija pirnar imaju najniži koeficijent toplinske provodljivosti na tržištu od 0,73 W/m²K.


Ukoliko trebate tehničke informacije vezane za garažna vrata, industrijska vrata ili pogone za dvorišne ograde, u TEKLA vrata nude odgovore na vaša pitanja. Uvijek možete dobiti kvalitetne informacije i potrebne detalje vezane za njihovu ugradnju. Kontaktirajte ih na 01/ 7890 200. Najvažnije je omogućiti korisnicima najbolje rješenje (nesmetano i funkcionalno korištenje proizvoda).

Napredna tehnologija za vaš komfort, garažna i industrijska vrata vrhunske kvalitete!

TEKLA
Tekla Zagreb – ISTOK
Fra Dominika Mandića 1, 10360 Sesvete-Popovec
Tel: 00385 1 7890 200, Fax: 00385 1 2002 043
E-mail adresa: prodaja@tekla.hr

Tekla Zagreb – ZAPAD
Samoborska cesta 241A, 10000 Zagreb
Tel: 00385 1 3498 006 i 00385 1 7890 200
E-mail adresa: prodaja@tekla.hr

Tekla Split
Vukovarska 168a, 21000 Split
Tel: 00385 21 473 865, Fax: 00385 21 473 865
Mob: 00385 99 241 7111
Email: ante.cugura@tekla.hr

www.tekla.hr

Goran Korać

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja