PRETRAŽI
INTERIJERI

Nove linije kupaonskog namještaja iz Aquaestila

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Nove linije kupaonskog namještaja koji Vam predstavljamo odlično će se uklopiti u sve kupaonske ambijente, a osvojit će Vas svojim skladnim linijama, elegancijom ili pak jednostavnošću.

Kupaonski namještaj Astra
Astra 
je moderni kupaonski namještaj na nogicama koji vam pruža dodatni prostor za odlaganje u vidu baze opremljene s tri ladice. Ova linija namještaja sastoji se od puno elemenata koji se međusobno mogu kombinirati, a većina kolona po izboru može biti opremljena uvijek korisnom košarom za prljavo rublje. Ogledala imaju ugodnu LED rasvjetu i mnoštvo prostora za odlaganje.

Kupaonski namještaj Charm
Charm je moderni kupaonski namještaj zaobljenih linija. Opremljen je LED rasvjetom, senzorskim prekidačima, grijačem protiv magljenja ogledala, ladicama sa soft-close mehanizmom i umivaonikom od lijevanog mramora. Baza se isporučuje s umivaonikom, a svi elementi mogu se međusobno kombinirati po želji.

Aquaestil plus d.o.o.
Poslovni park 1 b, Belajske Poljice, 47250 Duga Resa
Tel. 047 / 811 – 836/837
Fax. 047 / 843 – 025

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja