PRETRAŽI
VIJESTI

Novi logo i vizualni identitet Dip Commerce

Dip Commerce d.d. krajem ove godine uvodi novi logotip i vizualni identitet koji svojom fleksibilnošću, odgovara svim izazovima tržišta, ne samo u sadašnjem trenutku, nego i u narednom, dužem razdoblju.

Novi identitet ima zadatak predstaviti snagu, stručnost i kreativnost jer je dosadašnji uspjeh tvrtke, rezultat jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog kadra. Pouzdanog partnera u tvrtci pronašli su i maloprodajni kupci i građevinska poduzeća i veliki investitori o čemu govori niz relevantnih referenci.
Važno je za istaknuti kako je ciljano sačuvan dio starog identiteta u želji da se zadrži dosadašnja prepoznatljivost i dobar imidž koji je izgrađen. Zadržana je i zelena boja koja simbolizira rast i sigurnost.
Dip Commerce ima podružnice locirane na području grada Ogulina, Josipdola i Brinja. Sljedeće godine planiraju otvoriti novu poslovnicu u Vrbovskom kao i web shop. Novi vizualni identitet bit će prvo realiziran u novom prodajnom centru u Ogulinu gdje će sam izlog trgovine biti sezonski osvježavan i time će kupci biti upoznati sa aktualnim sezonskim akcijama.

DIP COMMERCE dioničko društvo za trgovinu građevinskim materijalom

Poslovnica OGULIN
Sjedište, komercijala,
računovodstvo i prodaja
Nova cesta 30, 47 300 Ogulin

Mob: 091 45 22 029
091 45 22 000
091 45 22 040

Poslovnica OGULIN 2
Zrinski trg 4, 47 300 Ogulin

Poslovnica JOSIPDOL
Kolodvorska 6, 47 303 Josipdol

Poslovnica BRINJE
Frankopanska 11, 53 260 Brinje

E: info@dipcommerce.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja