PRETRAŽI
INTERIJERI

Novi modeli paravana iz Aquaestil-a

Bogatu ponudu tuš kabina i paravana Aquaestil je dodatno proširio novim, inovativnim modelima te sada ima rješenje i za najzahtjevnije kupaonske konfiguracije. Mogućnost izrade po mjeri, dostupnost rezervnih dijelova i kvalitetna usluga servisa samo su neki od aduta koje je tržište prepoznalo.

Artego

Artego je luksuzni paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene, a dostupan je i u varijanti za ugradnju u nišu. Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata. Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice.

Zenith

Paravani iz linije Zenith izrađeni su od 8 mm kaljenog stakla i nude napredna rješenja za walk-in kupaonice zahvaljujući fiksnim stijenama i dodacima koji se međusobno mogu kombinirati.

Paravani s crnim profilima

Crna boja u kupaonicama je u trendu te Aquaestil od sada paravane iz linija Oasis, Zenith i Mars nudi i u elegantnoj varijanti s crnim profilima i brtvama.

Aquaestil plus d.o.o.
Poslovni park 1 b, Belajske Poljice, 47250 Duga Resa
Tel. 047 / 811 – 836/837
Fax. 047 / 843 – 025
www-aquaestil.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja