PRETRAŽI
VIJESTI

Novi Tesy BelliSlimo bojler

Najnoviji i najsuvremeniji bojler TESY-a zadovoljava najviša očekivanja i potrebe. BelliSlimo je pravi umjetnički rad, kombinacija inteligentnih i visokotehnoloških prednosti i ekskluzivnog talijanskog dizajna.

Jedinstveni talijanski dizajn ima kristalno jasan LCD zaslon, gumbe osjetljive na dodir i elegantnu ravnu i tanku siluetu, koja doprinosi za kompaktnu veličinu, uštedu prostora i jednostavnu instalaciju u zavisnosti od različitih potreba. Izuzetno pametan električan bojler, zahvaljujući značajki za uključivanje na zahtjev, mogućnosti brzog prvog tuširanja, reverzibilnom brojaču, mogućnosti jednostavnog tjednog programiranja i posljednje ali ne manje važno – način rada odmor. Bellislimo je reverzibilan i može biti i horizontalna i vertikalna montaža te zadovoljava ukuse i uklapa se u svaki prostor.

 

Tvrtka TESY OOD utemeljena je 1990. godine i dio je holdinga Ficosota. Raspolaže s pet tvornica – tri u Shumenu i dvije u Smjadovu. TESY je najveći bugarski i vodeći europski proizvođač električnih bojlera, bojlera za centralno grijanje, solar i toplinske pumpe, te grijalica za kućanstvo. Posljednjih deset godina TESY je zabilježio brzi razvoj i ponudio na svjetsko tržište bogatu lepezu visokosofisticiranih proizvoda i patentiranih rješenja koja zadovoljavaju suvremene zahtjeve glede energetske učinkovitosti, smanjene potrošnje energije i zaštite okoliša. Kompanija se i dalje razvija u smjeru povećanja proizvodnih kapaciteta i plasmana novih grupa proizvoda.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja