PRETRAŽI
VIJESTI

Novosti i promocije na Proljetnim sajmovima Zagrebačkog Velesajma

Od 4.4. do 7.4. 2017. posjetite koncepcijski redizajnirane sajmove na ZV-u: EMAT, INTERKLIMA, GRADITELJSTVO I INTERPROTEX.

 

KONDENZACIJSKA PARNA TURBINA

TVORNICA TURBINA d.o.o., Karlovac, će na Proljetnim sajmovima Zagrebačkog Velesajma predstaviti svoju inovaciju – kondenzacijsku parnu turbinu s reguliranim oduzimanjem 2-5 MW za koju je grupa autora iz tvrtke dobila brojna hrvatska i inozemna priznanja.

Komparativna prednost turbine je u ekološki čistoj i prihvatljivoj tehnologiji primjenjivoj u energanama u kogeneraciji na biomasu, koja se uz moderno i pouzdano tehničko rješenje nudi po prihvatljivoj cijeni.

Zahvaljujući navedenoj inovaciji hrvatska proizvodnja je još jednom dokazala  svoju globalnu konkurentsku prednost.

Pav. 8a, štand 15

SOLARNI KOLEKTORI VITOSOL 100-FM & 200-FM

Viessmann d.o.o. Hrvatska, će osim standardnog proizvodnog programa iz područja grijanja, industrijskih i rashladnih sustava, predstaviti nove solarne kolektore VITOSOL 100-FM i VITOSOL 200-FM.

Visokoučinkoviti pločasti kolektori opremljeni inovativnim automatskim isključivanjem ovisnim o temperaturi ThermProtect omogućavaju jednostavno projektiranje i veliku sigurnost u radu. Primjereni su za svaku energetsku potrebu.

OP 8, štand 4

NOVITETI NA TRŽIŠTU: BAZENSKI ODVLAŽIVAČ ZRAKA – MICROWELL DRY  SIREN & OVLAŽIVAČ ZRAKA – CONDAIR RS

EMA d.o.o., Zagreb, na sajmu Interklima predstavlja svjetski novitet Microwell DRY SIREN, prvi stropni bazenski odvlaživač zraka s odvojenom kompresorskom jedinicom. Odlike ovog modela su brojne: neuočljivost u prostoru, iznimno tih i vrlo ekonomičan rad te upravljanje uređajem pomoću tableta koji se isporučuje uz uređaj. Uz navedeno DRY SIREN ima ugrađen zvučnik i microLIGHT+ funkciju koja promjenom boje uređaja signalizira stanje vlage zraka u bazenskom prostoru.

Novost je i najmoderniji elektroparni ovlaživač zraka na tržištu, Condair RS, kojeg odlikuje patentirano upravljanje kamencem i visoka preciznost rada, kao i mobilni ovlaživači zraka njemačke tvrtke Brune i mobilni odvlaživači zraka engleske tvrtke Meaco.

Na štandu tvrtke EMA bit će prezentiran i sistem hlađenja i ovlaživanja zraka vodenom maglom Normist, koji ima široku primjenu od hlađenja terasa, staklenika i farmi do predhlađenja chillera i ovlaživanja vinskih podruma i raznih hala.

Pav. 8a, štand 20

KAKO UŠTEDITI NA GRIJANJU? – INOVACIJA G.T.E. Gorupec

G.T.E. Gorupec, Zagreb, predstavlja inovaciju – generator topline koji generira  toplu vodu za pogon radijatora pomoću elektromagnetskih valova postižući značajne uštede energenata, a u konačnici i financijske uštede. Priključuje se na postojeće centralno grijanje u stanovima, vikendicama, apartmanima, prostorima za pušače u ugostiteljskim objektima i sl. Isplativost je vidljiva već nakon jedne sezone grijanja. –  Pav. 8a, štand 22

NOVOSTI U CIJEVNIM SUSTAVIMA

Tvrtka Dunđer d.o.o., Zagreb na Proljetnim sajmovima Zagrebačkog Velesajma predstavlja cijevne sustave švicarske tvrtke Brugg Rohrsysteme koji svoji primjenu imaju u: centralnom i daljinskom grijanju, sanitarnoj potrošnoj toploj vodi, transportu rashladnih medija i pitke vode, bazenskoj tehnici, industriji te sustavima za benzinske crpke. Tvrtka je dobitnik brojnih priznanja i nagrada za uspješnost poslovanja – 8a, štand 25

 

TESTO 330 & TESTO SAVERIS 2 – PAMETNIM TEHNOLOGIJAMA DO KONTROLIRANIH UVJETA TEMPERATURE I RELATIVNE VLAŽNOSTI

Belmet97 d.o.o., Zagreb u suradnji s partnerskom tvrtkom Testo AG predstavlja 3 konfiguracije analizatora dimnih plinova – Testo 330 s petogodišnjim jamstvom, lepezu pametnih sondi upravljivih pomoću pametnih tehnologija, te novi data loggeri – Testo Saveris 2 primjenjivi u industrijama koje zahtijevaju kontrolirane uvjete temperature, relativne vlažnosti ili oboje. Sustav Testo Saveris 2 sam  izrađuje dnevni izvještaj prema konfiguraciji korisnika i šalje ga putem e-maila.

Tvrtka Belmet97 ove godine slavi 30 godina uspješnog poslovanja, a tvrtka Testo AG slavi uspješnih 60 godina.

Pav. 8a, štand 18

 

 

OPTIMIZACIJA SKLADIŠTA I TRANSPORTERI ZA RAD U TEŠKIM UVJETIMA

Bartels-Conjar d.o.o., Staro Petrovo Selo, je specijalizirana za izradu regalnih sistema po mjeri i kontejnera za brzo i efikasno rješavanje sirovima i otpada u proizvodnji. Male dimenzije, veliki volumen, jednostavno manevriranje, praktično korištenje i jednostavno pražnjenje samo su neke od odlika kontejnera koji će biti predstavljeni na izložbenom prostoru. Optimizacija skladišta, maksimalno iskorištenje prostora,  velika preglednost i jednostavan pristup materijalu, kvaliteta i dugotrajnost,   komparativne prednosti su regalnih sistema tvrtke. Transporteri i gusjeničari proizvedeni su za velika opterećenja i rad u teškim uvjetima. Idealni su za transport velikih paketa, bijele tehnike i drugih tereta. Omogućavaju jednoj osobi transport tereta do 600 kg preko stepenica, te štede vrijeme i novac.

Pav. 8a, štand 19

 

UPOZNAJTE PROIZVODE ZA FILTRACIJU: ECODCE, VELUM & BERNOULLI FILTRI

Domes d.o.o., Karlovac, u fokus svog izlaganja na Proljetnim sajmovima stavlja slijedeće proizvode: ECODCE – mobilnu filtarsku jedinicu sa filtarskim elementom za magle i dimove; VELUM FILTRI – prigradnjom na strojeve i uređaje se zaustavlja i sprječava taloženje nečistoće čime se smanjuju troškovi održavanja i produžava životni vijek radne opreme; BERNOULLI filteri za pročišćavanje vode bunara, rijeka, jezera, mora ili industrijskih voda primjenjuju se u energanama, kemijskoj i  petrokemijskoj industriji, postrojenjima za hlađenje i grijanje, kod uzgoja riba, voća i povrća i sl. te HVACR filtarski moduli.

Pav. 8a, štand 17

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja