PRETRAŽI
VIJESTI

Odabrani najbolji eksponati na Design Zoni na Ambienti

Jučer, u srijedu, 11. listopada, održano je ocjenjivanje 31 prijavljenog eksponata na Design Zoni na Ambienti, a za Novinarski izbor za najbolji dizajn, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma. I ove godine glavni i odgovorni urednik Promogradnje Goran Korać bio je u žiriju.

Novinarski ocjenjivački sud, na čelu sa predsjednicom tog suda, Martinom Strukić, Večernji list – Living, dodijelio je najviše ocjene za sljedeće eksponate dizajnera-izlagača, a koje su po svom statusu jednako vrijedne:

Naziv proizvoda: Klara Kipo

Dizajner: Mirko Miličić

Proizvođač: Klara Gardening d.o.o.

Izlagač: Klara Gardening d.o.o.

Teglica za bilje i cvijeće Klara KiPo zamišljena je kao kuhinjska teglica za sadnju začinskog bilja kako bi bilo nadohvat ruke u kuhinji. Otuda i ime Kitchen Pot=KiPo.

Osim za začinsko, pogodna je i za drugo bilje i cvijeće, sobno i vanjsko, za jednu sadnicu, za indoor i outdoor uporabu. Upravo zato što je malena, dovodi zelenilo na mjesta gdje velike tegle ne mogu: na prozorske žaluzine, rukohvate, kuhinjske prečkice, ručke kuhinjskih elemenata, naslone stolaca, namještaj od paleta, s pomoću kukica na uske zidne površine za male vertikalne vrtove.

Naziv proizvoda: Ab Ovo

Dizajner: Ana Armano Linta

Proizvođač: Dizzconcept

Izlagač: Armano Linta

Klupski stolići Ab Ovo bude osjete i pozivaju nas na interakciju. Kako kugle ispunjavaju rupe u stolovima, tako smisao i radost ispunjavaju vaš prostor i vrijeme. Zahvaljujući organskom obliku, različitim veličinama i činjenici da svaka kugla pristaje u svaki stolić, stolići Ab Obo jednako mogu udahnuti život malim prostorima poput studio apartmana i velikima poput knjižnica i hotela.

Naziv proizvoda: Outdoor Kuhinja Nota

Dizajn: Darko Špiljarić mag. Ing, Arch i razvojni tim Dizzconcept

Proizvođač: Dizzconcept

Izlagač: Dizzconcept

 Elegantni outdoor kuhinjski set sa razvlačnim stolom i uređajima. Suptilni dizajn vješto prikriva zavidnu funkcionalnost što ovaj set čini idealnim za druženja u vanjskim prostorima. Dodatna posebnost odnosi se na razvlačni stol koji doprinosi i upotpunjuje funkcionalni i estetski izričaj proizvoda.

Ambienta je otvorena do nedjelje, 15. 10., svakim danom od 10 do 22 sata. Od 20 do 22 sata ulaz je slobodan.

 

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja