PRETRAŽI
VIJESTI

Odmor u skladu s prirodom

Predstavljamo Kamp „Palme“ kao referentni objekt tvrtke Vojtek oprema

Poluotok Pelješac predstavlja najljepši dio obale na cijelom Jadranu, smješten na najjužnijem dijelu Hrvatske. Pelješac je poznat po netaknutoj prirodi i obali kojom se nižu pješčane i šljunčane plaže, udaljene od prometnica i gužve, a opet lako dostupne vozilom.
U neposrednoj blizini Orebića na poluotoku Pelješcu nalazi se kamp „Palme“ u vlasništvu obitelji Mrčić, koji je sa radom započeo 1973. g., kao prvi kamp u mjestu Kučište i kao jedan od prvih kampova u to vrijeme općenito. Cijela površina je prekrivena mediteranskom vegetacijom dok se njegov donji rub prostire uz pješčanu plažu. Od prvog dana vlasnici kampa nastoje udovoljiti potrebama gostiju i pratiti trendove i navike koje se kontinuirano mijenjaju. Kamp ima novi sanitarni blok, električne priključke, hladnjake, punionicu plina i vezove za čamce. Pelješki kanal poznat po čestom ljetnom maestralu idealno je mjesto za ljubitelje jedrenja na dasci, kao i za mirni obiteljski odmor daleko od gradske gužve.

Kamp „Palme“ je polu sportski, sa kapacitetom 50 jedinica. Gosti su u većem dijelu sportski osviješteni i aktivni tako da je ulaganje u vanjsku fitness opremu iz programa tvrtke Vojtek oprema vrlo dobro uklopljeno u ponudu i cjelokupan sadržaj. Ove fitness sprave omogućuju jačanje i razgibavanje svih mišićnih skupina, te su prigodne za treninge aktivnih sportaša i za rekreativne aktivnosti stanovništva i gostiju. Korištenje sprava povećava snagu i izdržljivost, razgibavaju se mišići i zglobovi te se povećavaju fleksibilnost, ravnoteža i koordinacija ljudskog tijela, a jačaju se srce i plućne funkcije. Sprave su u potpunosti razvijene i proizvedene u Vojtek opremi i izrađene po normi za sigurnost vanjskih fitness sprava EN 16630.

Zaštita okoliša u kampovima s ciljem održavanja komparativne prednosti hrvatskih kampova u odnosu na ostale mediteranske zemlje, proces je koji je uobičajena praksa, tako su i vlasnici kampa „Palme“ uložili značajna sredstva u ekologiju, imaju suvremen sustav za zbrinjavanje i pročišćavanje otpadnih voda, također imaju zaštitne elemente za kontejnere koje je izradila tvrtka Vojtek oprema. Veliko opterećenje javnih površina sa kontejnerima i kantama dovodi do narušavanja njihovog izgleda, širenja neugodnih mirisa, rasipanja smeća… Jačajmo zajedno ekološku svijest, uredimo javne površine i učinimo ih čišćim i ljepšim kako za nas, tako i za sljedeći naraštaj. Ekološki program namijenjen je za postavljanje na sve javne i privatne površine. Svojim izgledom obogaćuju okoliš, a njihova praktičnost i razne inovacije olakšavanju recikliranje, te nude mogućnost razvrstavanja otpada na samom izvoru. Uz sve navedeno proizvodi tvrtke Vojtek oprema nude i mogućnost oglašavanja, prilagodbe svim zahtjevima te iznimnu kvalitetu i dugotrajnost.

Trendovi pokazuju da je veća potražnja upravo za onim zemljama koje se prijateljski i domaćinski odnose prema prirodi, a priroda je, barem kad se radi o hrvatskim kampovima, vrlo izdašna i to je glavni razlog koji Hrvatsku „drži u žarištu kamping destinacija u Europi“.

Kamp „Palme“ nalazi se u zavjetrini i nije na udaru bure i juga, ali je izložen maestralu i lokacijom je pogodan za „windsurfing“. Vlasnici kampa su i to sagledali kao bitan dio ponude i investirali su u vlastiti pontonski mol.


Vojtek oprema je vlastitim trudom i stalnim inovacijama postala prepoznatljiv proizvođač urbane opreme, dječjih i sportskih igrališta. Uspješnim radom na opremanju urbanih prostora, parkova i igrališta prerasli su u tvornicu sa preko 40 stručnih i kvalificiranih djelatnika, a vlastiti razvoj temelje na prepoznatljivim dizajnerskim rješenjima.
Ako razmišljate o odmoru možda ga baš ove godine provedete na jednoj od najljepših plaža južne Dalmacije u kupanju, ronjenju, vježbanju ili surfanju.

VOJTEK oprema d.o.o.
Bele Bartoka 13
HR – 31300 Beli Manastir
tel: +385(0)31 700 267
fax: +385(0) 31 705 083
vojtek@vojtek.hr
www.vojtek.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja