PRETRAŽI
VIJESTI

Online „Škola za nZEB“ u 5 modula

Edukativni webinar za profesionalce i opću javnost koji organizira DOM NA KVADRAT u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja Republike Hrvatske te nZEB klasterom!

Učimo zajedno online!

Pridružite nam se već na prvom webinaru 12.5.2020. s početkom u 10:30 sati

Datume ostalih webinara, raspored tema, imena predavača te PRIJAVNI OBRAZAC nalaze se na linku: ŠKOLA ZA nZEB

Zašto je važno znati sve o nZEB standardu gradnje ili zgradama gotovo nulte energije?

nZEB je novi standard gradnje propisan od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uredjenja te ga moraju primjeniti svi povezani stručnjaci u procesu projektiranja i izgradnje te građani koji kreću u gradnju svojih zgrada nakon 31. prosinca 2019. godine! Zgrade gotovo nulte energije [nearly zero-energy building (nZEB)] imaju vrlo visoka energetska svojstva koja se u najvećoj mjeri dobivaju iz obnovljivih izvora energije proizvedenih na ili u zgradi ili u njenoj neposrednoj blizini.

Ovaj webinar će Vas zasigurno zanimati ako ste projektant arhitekture, fizike zgrade, termotehničkih sustava i elektroinstalacija, voditelj projekata ili investitor, referent za prostorno planiranje i gradjevinske dozvole u gradu ili općini, student s interesom….

Stručnjaci koji su izradili Smjernice za nZEB govorit će kroz 5 inovativnih modula o tome kako izgleda zakonski okvir, tko je obveznik primjene zakona, što je uopće definicija nZEB zgrade! Također, kojim se projektantskim vještinama, proizvodima i tehnologijama koristiti da biste zadovoljili nZEB standarde ako gradite kuću, poslovnu ili stambenu zgradu, školu, vrtić ili neki drugi objekt.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja