PRETRAŽI
MATERIJALI

Planirate li gradnju ili opremanje stanova, apartmana ili urbanih vila?

Sve što je potrebno za gradilište i uređenje prostora od osnovnih materijala do alata i pribora, sve to može Vam ponuditi Dip Commerce d.d.

Na jednom mjestu pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, kompletan materijal za izgradnju objekta, fasadni sustavi, crijep, keramičke pločice, parketi, laminati, tepisi, tepisoni i pvc obloge, sanitarije, kupaonski namještaj, tuš kade i kabine, rasvjeta, elektromaterijal, vodomaterijal, oprema za centralno grijanje, boje i lakovi, ručni i elektro alat, vijci, vrtni program i brojni drugi materijali.

Dip Commerce d.d. poduzeće je koje pod ovim nazivom posluje nepunih 30 godina, ali je već preko 46 godina na istoj lokaciji čime se iznimno ponosi. Posluju u vlastitom prostoru uprave, trgovine i skladišta. Četiri trgovine zajedno sa skladišnim prostorom nalaze se na lokacijama u Ogulinu, Josipdolu i Brinju dok se uprava poduzeća, komercijala, računovodstvo i administracija nalaze u Ogulinu.

Prodaja građevinskog materijala renomiranih proizvođača glavna je djelatnost i prednost Dip Commerce d.d.

Snaga tvrtke su blizina trgovina, dostupnost i stručnost prodajnog osoblja uz dostavu na adresu te optimalan omjer dobivenog i plaćenog za obavljenu kupnju koja će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Za naše klijente osiguravamo samo najbolju uslugu i povoljne cijene. Naš smo asortiman za unutarnje uređenje obogatili dodatnim proizvodima koji kvalitetom i dizajnom predstavljaju iskorak u uređenju interijera.

Naš dosadašnji uspjeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog kadra. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i maloprodajni kupci i građevinska poduzeća i veliki investitori o čemu govori niz relevantnih referenci.

KERAMIČKE PLOČICE – DIZAJN PO VAŠEM UKUSU
Posebno bi istaknuli bogatu ponudu keramičkih pločica raznih dimenzija koje sami uvozimo i one se prije svega ističu svojom kvalitetom koju garantiraju najbolja i najveća svjetska imena te brandovi iz industrije keramike. U ponudi imamo pločice različitih svojstava (keramika, porculan, kamen…), različitih namjena (vanjske, unutarnje, fasadne, industrijske, bazenske pločice…) te različitih stilova – od rustikalnih dekor pločica do keramike najmodernijeg izgleda i tehnika obrade.

Ukoliko ništa ne pronađete na lageru, osigurat ćemo brzu isporuku na vaše gradilište robe koju izaberete te vršimo isporuku robe na području cijele RH.

RASVJETA
U Dip Commerce možete pronaći rasvjetu za unutarnje (interijeri) i vanjsko (eksterijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. Široka ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.

DIP COMMERCE dioničko društvo za trgovinu građevinskim materijalom

Poslovnica OGULIN
Sjedište, komercijala,računovodstvo i prodaja
Nova cesta 30, 47 300 Ogulin
Tel: 047/522-022
Fax: 047/522-903, 047/522-660
Email: info@dipcommerce.hr

Poslovnica OGULIN 2
Zrinski trg 4, 47 300 Ogulin
Tel: 047/ 667-800
Fax: 047/522-903
Email: info2@dipcommerce.hr

Poslovnica JOSIPDOL
Kolodvorska 6, 47 303 Josipdol
Tel / Fax: 047/581-175
Email: josipdol@dipcommerce.hr

Poslovnica BRINJE
Frankopanska 11, 53 260 Brinje
Tel / Fax: 053/700-359
Email: brinje@dipcommerce.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja