PRETRAŽI
VIJESTI

Posjetite DANE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI 1.0

U izložbenom prostoru DANA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI predstavit će se 20 izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge kojima promoviraju energetsku učinkovitost, korištenje obnovljivih izvora energije, zaštitu okoliša i prilagodbu klimi. Ove godine po prvi puta organiziramo DANE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI 1.0 koji će se održati od 20.9. do 21.9.2018 (od 10 do 17 sati) u Poslovnoj zoni Logorište – Karlovac.

Tehnički partneri su tvrtke: Aquaestil, bioPLUS, Bosch, Eterlux sistemi, HAPPY HOUSE – svijet keramike, Ilsad, Pukšec Projekt – INOP TEHNIKA, JAF, Keraterm, Knauf Insulation, Mapei, Pipelife Hrvatska, Senko, Chromos Svjetlost, Satel, Termag, TE-CE, Titan, Wurth, Zak

Aquaestil – domaća tvrtka proizvođač, ima više od 400 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještenih u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama. Posebno su ponosni na vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući tome, uspijevaju pronaći idealno rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije te vršimo pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

 

bioPLUS – Fokusirani su na oblaganje zidova i ventilirajuće fasade, a dodana vrijednost koju donose u promicanju ventiliranih pročelja ogleda se u prijateljskom i zdravom okolišu radi smanjenja troškova grijanja / hlađenja, niskih emisijskih materijala, efekta dimnjaka (držanje suhe ovojnice), korištenja recikliranog materijala. Fasadna ovojnica ujedno je ukrašena premium dizajn proizvodima koji stvaraju dodatnu vrijednost kupcima i cjelokupnoj zajednici.

 

Bosch – Bosch toplinska tehnika pripada Bosch grupi. Bosch Thermotechnik GmbH predstavlja poslovno područje toplinske tehnike grupe Bosch i sa svojim je međunarodnim predstavništvima vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode koji štede resurse.

Poduzeće Bosch Thermotechnik GmbH postiglo je sa 13078 zaposlenika promet od oko 2,9 mlrd Eura u poslovnoj 2009. godini. Od toga je 66,0 % postignuto u inozemstvu.

Bosch Thermotechnik GmbH raspolaže snažnim međunarodnim markama i širokim programom proizvoda, koji se proizvode u ukupno 21 tvornica u 11 zemalja Europe i Sjeverne Amerike.

Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, dizalice topline, kotlove na kruta goriva, visokoučinkovite sustave grijanja na osnovi fosilnih goriva, kao i inteligentnu regulaciju.

 

Eterlux sistemi – stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline. Nude pomoć i savjete u područjima kao što su svjetlosne kupole i trake, krovni prozori, kontinuirani krovni prozori, sustavi odvođenja dima i topline.

 

HAPPY HOUSE – svijet keramike – Happy House kao prva originalna talijanska trgovina keramikom i sanitarnom opremom sa zadovoljstvom predstavlja najnovije svjetske trendove.

Ilsad d.o.o. – osnovana je 1992 god. kada počinje sa proizvodnjom pvc stolarije a par godina kasnije i sa proizvodnjom aluminijske stolarije. Kako posao raste tako mi dograđujemo i moderniziramo tvrtku te danas imamo 67 djelatnika koji na cca. 3500 m2 proizvodnog prostora i najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku stolariju. Već više od 20 god. naše proizvode izvozimo na europska tržišta, a što je danas preko 35% naše proizvodnje.

INOP TEHNIKA – Pukšec projekt – specijalizirana je za projektiranje, izradu i veleprodaju opreme za ventilaciju, klimatizaciju te automatsku regulaciju. Od 2015. godine uspješno realiziraju projekte na zahtjevnom skandinavskom tržištu.

 

J.u.A. Frischeis d.o.o.-  Danas je JAF-Grupa sa svojih 50 poslovnica u 13 zemalja i sa ca. 2200 zaposlenih djelatnika, vodeća tvrtka srednje Europe u veleprodaji drva i drvnih poluproizvoda. Ulaskom na kinesko, vijetnamsko i kamerunsko tržište, Frischeis je svoje poslovanje proširio na dva nova kontinenta. U Frischeisu možete pronaći samo kvalitetne proizvode poznatih proizvođača. Zapravo – stalni prodajni program od 20 000 proizvoda nam omogućuje brzu i kvalitetnu isporuku proizvoda od drva sa zaokruženom prodajnom cjelinom, suvremenim strojevima i stotinjak stručnih djelatnika. Na tržištu smo prepoznatljivi za prodaju građe, drva za građenje, profilirane građe, vrata, svih vrsta pločastog materijala, furnira, šperploča i parketa. Zastupnici smo vodećih proizvođača poput tvrtke FunderMax, Kaindl, Kronospan, Hasslacher, Sveza, Plyfa, UPM, Mosser, GGP, Garnica, i dr.

 

Keraterm – Tvrtka Keraterm trgovina d.o.o. prisutna je na tržištu od 2005. godine otvarajući poslovnice u Zagrebu i Karlovcu. U vrlo kratkom razdoblju ostvarili smo zavidne rezultate i za trenutne lidere na hrvatskom tržištu. Tijekom 2014. godine ostvorili smo tri nove poslovnice u Puli, Zadru i Solinu. Osim same prodaje, u mogućnosti smo izvoditi komplet keramičarske radove, te ugradnju sanitarne opreme i opreme za grijanje i klimatizaciju. Tvrtka KERA TERM TRGOVINA d.o.o. je uvoznik i zastupnik renomiranih europskih proizvođača, a u 2015. godini su stvorili vlastiti brand kako pružili tržištu kvalitetne i pouzdane artilke po prihvatljivim cijenama.

 

Knauf Insulation je jedan od od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji. Više od 40 godina iskustva…

 

MAPEI je vodeći svjetski proizvođač materijala za graditeljstvo, ljepila, brtvila i kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Grupa danas broji 81 podružnica s 70 proizvodnih pogona u 32 zemalja na 5 kontinenata.

Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju a to potvrđuju i brojke – 12% od ukupno zaposlenih u Grupi radi u laboratorijima za istraživanje i razvoj (I&R). 5% godišnjeg prometa ulaže se u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima.
Nadalje, Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

Pipelife Hrvatska – Međunarodni proizvođač plastičnih cijevi i cijevnih sustava za distribuciju vode, plina, vanjsku odvodnju, drenažu, kabelsku zaštitu, kućne odvodne sustave. Jedan od vodećih svjetskih dobavljača plastičnih cijevnih sustava, trenutno prisutan u 26 zemalja.

SATEL poslovnicu jednostavno ćete pronaći jer se već 16 godina nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Karlovcu, u MV Trend Centru neposredno uz Gradsku Tržnicu. Od tada do danas bilježimo stalni porast i širenje asortimana kao i povećanje prodajnih površina naše poslovnice koja se sada nalazi na dvije etaže. Kod nas, u SATEL-u zadovoljstvo kupca je uvijek na prvom mjestu, a za to se brinu kvaliteno educirani prodajni savjetnici, na što ukazuju brojni SATEL stalni kupci.

SATEL nudi Best-Buy modele vodećih “A” brandova kao što su SAMSUNG, CANON, TOSHIBA, LG, ASUS, SONY, PANASONIC, LOGITECH, PIONEER, ALPINE, GARMIN, HP i druge “A1” brandove.

Senko – Obiteljsko poduzeće SENKO d.o.o. razvilo se iz obrtničke radnje, osnovane 1978. godine za obavljanje raznih metaloprerađivačkih djelatnosti kojima se bavi do 1986. godine, kada otkupljuje licencu za proizvodnju kuhinjskih štednjaka za centralno grijanje, te počinje sa serijskom proizvodnjom. U 1990. godini obrt je preregistriran u društvo s ograničenom odgovornošću u 100%-tnom privatnom vlasništvu.

Poduzeće Senko metaloprerađivačke je djelatnosti, te se bavi proizvodnjom i prodajom štednjaka, kamina  i peći na drvenu biomasu, klasičnih i za centralno grijanje

Chromos Svjetlostsmještena je u Lužanima, mjestu u blizini Slavonskog Broda.

Tradicija proizvodnje boja od gotovo 100 godina i idealna lokacija, koja nam pruža prirodnu prometnu povezanost, kao i dobro razvijenu cestovnu i željezničku infrastrukturu, čine odličnu osnovu za rad i razvoj naše tvrtke.

Značajan poslovni rast bilježimo kontinuirano od sredine 90-ih godina prošlog stoljeća. Izvanredno visoka kvaliteta naših proizvoda i dobra prodajna mreža učinili su nas liderima u proizvodnji boja i lakova u Hrvatskoj. Sustavni rad na održavanju i unapređivanju ova dva segmenta poslovanja čine da iz godine u godinu postižemo sve bolje poslovne rezultate. Sustavom za strojno nijansiranje razvili smo kvalitetu kojom konkuriramo na domaćem i inozemnom tržištu.

Velika ulaganja u nove i u poboljšanje postojećih proizvoda, rezultirali su brojnim novim proizvodima kojima spremno konkuriramo i najvećim stranim proizvođacima boja i lakova na našem tržištu.

Kvaliteta naših proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježimo sve značajnije rezultate i na području izvoza. Stručna radna snaga i vrhunski razvojni centar čine da sigurno gledamo u budućnost.

TERMAG – Društvo Termag osnovano je 1989. godine kao zastupništvo inozemnih tvrtki. Nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu obojenih metala.

Strateškom orijentacijom prema kupcima i naglašenim ispitivanjem njihovih želja i potreba, proširili smo svoju izvornu djelatnost na prodaju novih programa građevinske limarije, grijanja i hlađenja, vodoinstalacija, keramike i opreme za kupaonice te opreme za zaštitu na radu. U suradnji s najvećim proizvođačima građevinske limarije u Hrvatskoj i Italiji počeli smo razvijati distribuciju na ovim prostorima te smo se s vremenom razvili u jednu od vodećih tvrtki koja nudi građevinsku limariju.

Tržišnu poziciju učvrstili smo otvaranjem vlastitih prodajnih centara u Rijeci (Kastav i Matulji), Sesvetama, Puli i Splitu. S vremenom smo razvili i vlastitu proizvodnju koja je smještena na dvije lokacije (Matulji i Sesvete).

TECE je Njemački proizvođač ugradbenih vodokotlića, aktivacijskih tipki, inoxni tuš kanalica i cijevi. Inovatori na području sanitarija i instalacija. Osvajamo proizvodima pomoću kojih je moguće izgraditi jedan cijeli svijet. S promišljenim rješenjima, pouzdanom tehnologijom, dugotrajnim funkcijama i bezvremenskim dizajnom. Mi smo globalno aktivni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, a naše obećanje glasi: »close to you«. Kao neovisna obiteljska tvrtka već smo više od 30 godina blizu ljudima i tržištima. Zanimanje za svijet naših kupaca vodi nas ka promišljenim proizvodima i uslugama, a i dalje će biti naš poticaj za inovacije.

Voda unutra, voda van
Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće – uz pionirski duh koji je tipičan za naše poduzeće.

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno servisni centar pribora u Karlovačkoj županiji. Tvrtka je osnovana 2006.g. u Karlovcu i SC „Titan“ poslovanje širi i na ponude najpoznatijih svjetskih marki profesionalnih alata i pribora kao što su: METABO, BOSCH, FLEX, FESTOOL, FEIN, REMS, HEYTEC, MASTER, STARMIX, FIAC, RUPES, STOMER, DECA, TELWIN, SAER, PRAMAC, BGS, BFT i dr.

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.

Od 1994. godine prisutni smo na hrvatskom tržištu i organizirani smo u prodajne divizije – Auto, Metal, Drvo, Građevina, Trade i Industrija. Cilj nam je kupcima ponuditi cjelovito rješenje upravljanja sustavom opskrbe proizvoda iz tzv. «C» – segmenta nabave (80% raznih artikala, a 20% vrijednosti, pri čemu je sistemski trošak: vrijeme, energija i ljudski resursi nabavne službe, veći od financijske vrijednosti robe).

Najkraće rečeno, nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci proizvoda kao što su vijci i spojni elementi, tehnička kemija, alati, uređaji i oprema (preko 100.000 proizvoda i dimenzija). Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.

 

Autokuća ZAK d.o.o. je ovlašteni koncesionar i prodajno-servisni centar za Renault, Dacia i Nissan vozila sa sjedištem u Zagrebačkoj 15c u Karlovcu.  Autokuća ZAK d.o.o. je i Renault PRO+ centar.  Projekt Renault PRO+ predstavlja novi Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja lakih gospodarskih vozila za poslovne kupce. Usluge koje projekt nudi u prvom redu su namijenjene poduzetnicima.

Medijski pokrovitelj: RADIO MREŽNICA

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja