PRETRAŽI
VIJESTI

Posjetite Tjedan dizajna Zagreb

Danas je svečano otvorenje 4.Tjedna dizajna Zagreb.Četvrto izdanje održat će se od 9. do 14. svibnja 2017. na pedesetak lokacija diljem cijelog Zagreba. Središnje lokacije Tjedna dizajna su Lauba i #tdzg Dizajn Park neposredno kraj Laube.

Svaka od lokacija imat će bogat program i biti će označena oznakom i pinom #tdzg Partner lokacija, a sve će pratiti karta dizajnerskih lokacija s programom festivala. Program događanja na glavnim lokacijama i #tdzg Partner lokacija po cijelome gradu ponudit će sadržaj za svakoga.

Austrija /#tdzg Država partner

Lani Nordijske države (Danska, Finska, Norveška i Švedska), ove godine Austrija kao Država partner donosi pregled suvremenog dizajna izložbom i nizom predavanja u Laubi. Program je organiziran u sklopu Godine kulture „Austrija – Hrvatska 2017.“, u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom Zagreb.

 

Tjedan dizajna Zagreb (#tdzg) najveće je događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu i jedini dizajn festival koji aktivira cijeli grad, organizira velike izložbe dizajna, predavanja, panele, radionice, prezentacije, pop-up trgovine, gostovanja nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera i u suradnji s Državom partnerom izložbu dizajna kojom se hrvatskoj publici predstavlja recentna scena Države partnera… Tjedan dizajna održava se od 2014. godine s ciljem povezivanja dizajnera i gospodarstvenika (B2B), te popularizacije dizajna u najširoj javnosti (B2C). Prošle je godine Tjedan dizajna posjetilo više od 18.000 posjetitelja.

Više informacija: http://tjedandizajna.com/

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja