PRETRAŽI
VIJESTI

Predstavljamo tvrtku TAPO DIZAJN

Tvrtka TAPO DIZAJN d.o.o. specijalizirana u proizvodnji namještaja za poslovne interijere.

Coca Cola, Varšava

Proizvodni program uključuje namještaj i stolice za uredske prostore, hotele, domove za starije, bolnice i projektirani namještaj. Nudimo proizvode visoke kvalitete, te smo u mogućnosti zadovoljiti sve potrebe naših klijenata na području opremanja poslovnih interijera. Dio naše ponude je poseban odjel koji se bavi kompletnim projektiranjem interijera, od izrade idejnih rješenja pa do kompletiranja projekata po sistemu ključ u ruke. Vlastiti proizvodni program je upotpunjen s proizvodima vodećih svjetskih proizvođača uredskog namještaja, kao i proizvođača namještaja za hotele, restorane i barove, kao i namještaja za kongresne dvorane i učionice. Naši najvažniji partneri su: Knoll International, Okamura Corporation, OMP group, ARES line, Infinitdesign, Gaber, Plust, Cizeta i Tirolo.

Microsoft, Ljubljana

Microsoft, Ljubljana

Microsoft, Beograd

Microsoft, Skopje

Tvrtka TAPO DIZAJN d.o.o. posluje na lokaciji u Zagrebu u Petrovaradinskoj 1/3 gdje se nalazi ekskluzivni izložbeno – uredski prostor koji se prostire na 120 m2. Prostor je opremljen moderno i funkcionalno, te omogućava kvalitetnu prezentaciju i isprobavanje proizvoda.

MSD, Ljubljana

TAPO DIZAJN d.o.o. izuzetnu pažnju usmjereva na uspostavu kvalitetnog i partnerskog odnosa s klijentom, uz maksimalno profesionalan pristup svakom projektu, bez obzira na njegovu veličinu, brzina i preciznost u komunikaciji s klijentom, kompetentnost (odlično poznavanje proizvoda i njihova primjena), te maksimalno brz proces realizacije svih projekata. Do sad smo realizirali brojne uspješne projekte kako na domaćem tržištu tako u inozemstvu, naši klijenti su brojne poznate tvrtke, državne institucije, hoteli, poslovne škole, bolnice i dr. Neki od najznačajnijih klijenata su: Microsoft, Ericsson, MERCK, Generali, Vern, VPŠ Libertas, Effectus i dr.

Knjižnica, Pazin

TAPO DIZAJN d.o.o.
Petrovaradinska 1/3
HR – 10000 Zagreb
T: +385 1 5559115
F: +385 1 5599625
M: info@tapodizajn.hr
www.tapodizajn.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja