PRETRAŽI
VIJESTI

PromoArh – međunarodni sajam graditeljstva od 18. do 21.09.2019.

Porečka dvorana Žatika, koja već tradicionalno ugošćava brojne specijalizirane sajmove, ovog će rujna ugostiti potpuno novu manifestaciju – od 18. do 21. rujna održat će se 1. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh.

Sajam graditeljstva je značajna manifestacija koja omogućuje svim zainteresiranim subjektima građevinskih djelatnosti da na jednom mjestu predstave svoje inovativne proizvode, usluge i znanje uz snažnije povezivanje sa domaćim i inozemnim partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.

Cilj sajma je omogućiti sudionicima komunikacijsku platformu orijentiranu na uspješniju budućnost graditeljstva, a sve u cilju zadovoljavanja preduvjeta za širenje vlastitih inovativnih, tehnoloških i proizvodnih rješenja koja su sada potrebna za rješavanje globalnih, ekoloških i ekonomskih izazova u građevinskoj industriji.

Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstaviti će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije sudionici sajma dobiti će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

Interakcija navedenih aktualnih tema ima za cilj podržati kreiranje sinergije novog doba graditeljstva: doba (re) animacije!

Organizatori u Poreč dovode dr.sc. Vladimira Skendrovića, predavača i doajena primjene FIDIC ugovora u Hrvatskoj te će se upravo na tu temu održati cjelodnevni stručni seminar 19.9. u dvorani Žatika pod nazivom „Seminar FIDIC uvjeti ugovora – Crvena, Žuta i Srebrna knjiga“.

Neke od aktualnih tema o kojima će se raspravljati u stručnom djelu su (re)animacija graditeljstva uz potporu javnog sektora, Pametni gradovi, Tržište nekretnina u RH u 2019. godini te zatupljenosti BIM-a u hrvatskim građevinskim tvrtkama. O BIM – u se danas mnogo

Govori, stoga će neke od tema obuhvaćati implementiranje BIM-a u poslovanju, problematike i prednosti korištenja, način rada, BIM projektima kao i o iskustvima korisnika BIM-a.

Sajam PromoArh s partnerima organizira i 1. međunarodnu konferenciju održivog razvoja Sustainable Project Management 2019 konferencija (SPM 2019) “Održivi regionalni razvoj i projekti zelene gradnje” koja će se održati u hotelu Valamar Diamant, 19. rujna.

Digitalizacija, energetska učinkovitost, inovativni proizvodi i tehnologije samo su neki od aktualnih trendova u građevinskoj industriji koji će u okviru prezentiranja izlagača i održavanja profesionalnih seminara biti prisutni., najavljuju iz organizacije.

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja