PRETRAŽI
INTERIJERI

Prva godišnjica salona keramike Happy House u Karlovcu

Danas se živi brzo te je svaki odlazak u veliki centar svojevrstan izlet u kojem se gubi dosta vremena. Happy House je jedinstvena i dinamična tvrtka, koja u svojem izložbenom prostoru na 150 m2 nudi veliki izbor kvalitetne keramike svih dezena i dimenzija, sanitarije, kupaonsku opremu i galanteriju te besplatni 3D Dizajn.

U salonu Happy House u Karlovcu (Dr. Ante Starčevića 6) uvijek možete računati na primjeren i stručan savjet vrhunski osposobljenih djelatnika koji su spremni u svakom trenutku pružiti adekvatnu uslugu kupcima, a vašu kupljenu robu uvijek će utovariti u vaše vozilo.

Naglasak stavljaju prije svega na zadovoljstvo kupaca, a fleksibilnost u poslovanju te superiorna i kvalitetna usluga daju im snagu u odnosu na velike centre što kupci prepoznaju. Uz to, iza svih materijala kupljenih u salonu, Happy House čvrsto stoji zajedno sa svojim dobavljačima.

U Happy House imaju više od 1300 modela keramike renomiranih talijanskih proizvođača po izuzetno pristupačnim cijenama uz brzi rok isporuke (max 14 dana). Osim robe po narudžbi, nude izuzetno široku lepezu robe koja je na lageru i spremna odmah za isporuku.

Ovih dana obilježavaju svoju prvu godišnjicu uspješnog rada u Karlovcu i upravo su pred završetkom projekta „Treće sobe“ u salonu gdje se kupci u ugodnom ambijentu posebno uređenog dnevnog boravka moći bolje upoznati sa asortimanom cjenovno višeg razreda kao što su keramičke pločice nastale suradnjom tvornice Piemme i dizajnerskog diva Valentina. U nekoliko linija, Valentino pločice krase vrhunski dizajn i kvaliteta te prilagodljivost svakom životnom prostoru, a za one zahtjevnije kupce tu su i 3D modeli s izrezbarenim motivima kao poseban stilski dodatak za „brzinsko“ podizanje interijera.

Pločice odavno nisu rezervirane samo za kuhinje i kupaonice, već ih se sve češće bira i kao podne i zidne obloge te za druge prostorije u domu. Ako tražite idealne obloge za svoj životni ili poslovni prostor, svakako navratite u Happy House i uvjerite se u širok asortiman i vrhunsku kvalitetu.

U Happy House-u ističu kako za svoj uspjeh mogu zahvaliti kvaliteti ponude, konstantnim napretkom u poslovanju, praćenju noviteta, izravnom suradnjom s proizvođačima te dobrim omjerom cijene i kvalitete. Uz reklamne akcije svakako im je važna dobra preporuka a zadovoljstvo njihovih klijenata potvrđuje sve više domova i objekata opremljenih sa materijalima iz  Happy House-a.

Svijet keramike Happy House

Dr. Ante Starčevića 6, Karlovac

mail: svijet.keramikehh@gmail.com

telefon: +385 47 648 611

www.keramika.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja