PRETRAŽI
INTERIJERI

SUNPROTECT tehnike zasjenjivanja

Tvrtka Sunprotect je slijed obiteljskog obrta D.T.O. Pupić osnovanog 1957. godine, dok je novi moderni proizvodni pogon napravljen 2005. godine.

Trenutno su jedni od najvećih proizvođača roleta i sjenila u RH. Osnovna politika tvrtke je veleprodaja gdje u tehnici zasjenjivanja prate mnoge distributere kao što su roletari, proizvođači prozora, saloni zavjesa, tvrtke za uređivanje interijera, građevinske tvrtke i sl. koji sa njima imaju potpisane sporazume. Uvođenjem novih alata i strojeva proširili su i obogatili svoj proizvodni asortiman.
Sunprotect trenutno zapošljava 20-ak ljudi i pokrivaju prije svega tržište Hrvatske, a isto tako izvoze proizvode na tržišta Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke i Francuske. U nekim od tih zemalja imaju svoje distributere.
Glavni cilj koji su postavili u Sunprotectu upravo se završava a to je je da u svakoj od tih država imaju generalnog distributera ili da sami pokrivaju područje. Ulažu velike napore kako bi pronašli na vanjskim tržištima tvrtke koje trebaju Sunprotect proizvode za daljnju prodaju i ugradnju.
Veliku korist za partnere predstavlja i savjetodavna i projektantska pomoć pri svakom projektu za koju je zadužen projekt manager Sunportecta. Tvrtka je u trgovačkom centru WESTGATE otvorila sajamski salon za veleprodajne kupce i distributere.

Uspjeh i daljnji razvoj ove tvrtke ponajviše joj omogućuje vrhunska, europski prepoznatljiva kvaliteta i izrazito konkurentne cijene. Planovi razvoja baziraju se na sustavnom radu i stalnoj modernizaciji ponude i proširenju asortimana, kontinuiranom investiranju u podizanje kvalitete proizvoda i dodatnih usluga (servisa, postservisa…). Garancija za većinu proizvoda je uz redovno održavanje 10 godina. U kratkoročnim i dugoročnim planovima predviđaju u suradnji sa arhitektima razviti paletu proizvoda koja će biti interesantna i atraktivna.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u razvijanju, proizvodnji i montaži roleta i sjenila tvrtka Sunprotect garantira zadovoljavanje i najzahtjevnijih standarda i projekata.

Unutarnja sjenila

Funkcija unutarnjih sjenila je da zaštite interijer od neželjenih pogleda, da nam pružaju osjećaj topline i vizualnog ugođaja te da naprave balans u propuštanju svjetlosti u prostoru. Međutim, unutarnja sjenila isto tako oplemenjuju prostor svojim sve atraktivnijim i funkcionalnijim rješenjima. Unutarnja sjenila su postala neizostavni dio u planiranju unutarnjeg uređenja svakog prostora.

Aluminijske žaluzine Veneziano
Predstavljaju izuzetno kvalitetnu zaštitu od insolacije i neželjenih pogleda. Svojim vizualnim izgledom doprinose ljepšoj izglednosti svakog interijera. Rukovanje je jednostavno i funkcionalno kod svih modela. Aluminijske žaluzine Veneziano djeluju na način da se upadni kut sunčevih zraka razlikuje od kuta našeg pogleda iz prostora kroz lamele žaluzina te na taj način dobivamo željeni ugođaj u prostoru u kojem boravimo. U ponudi je nekoliko modela u više varijanti, s velikim izborom boja.

Roloi
Unutarnji roloi su pravo osvježenje kod unutarnjih sjenila predvođenih potpuno novim vrhunskim modelima. Pružaju veliki spektar primjene u prostorima za življenje, boravak i rad kao što su škole, uredi, wellness centri, bolnice, tj. sve javne i privatne ustanove. Razlog tome je velika različitost u velikom izboru platna, kvaliteti i dizajnu. Primarna funkcija unutarnjih roloa je optimalno raspršivanje svjetlosti u prostoru te njegova zaštita od UV zraka i termičkog pregrijavanja, dok je sekundarna usklađivanje i dekoracija interijera.
Dolazi nova generacija modela s kvalitetnim sastavnim dijelovima, s velikim izborom boja i dezena:
UNI platna – obična platna
SCREEN platna – idealno propuštanje svjetlosti
BLACKout platna – potpuno zamračenje
PRINT platna – dizajnerska tkanina

Tehničke zavjese
Prava renesansa u zavjesama prilagođenima za moderno uređenje stanova, poslovnih i javnih prostora. Njihova funkcija je da zadovolje svakom ukusu i arhitekturi interijera svojom fleksibilnošću, u smislu prilagodbe prilikom ugradnje zavjese te odabirom boja i dezena koji dočaravaju osjećaj topline i opuštenosti te se sa svime time u cijelosti uklapaju u svome okolišu.

SUNPROTECT
Kutinska 157, 44000 Sisak
tel: 044/523 268
e-mail: info@sunprotect.hr

www.sunprotect.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja