PRETRAŽI
VIJESTI

Svečano otvoren „Centar za dizajn Promo21“

U utorak 04.07.2017. u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi održala se svečanost otvaranja novog objekta „Centar za dizajn Promo21“. Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni poslovni partneri, suradnici i prijatelji Promo21 koji su nakon uvodne prezentacije projekta uživali u predstavi Muškarci su s Marsa, žene su s Venere koju je s puno energije i strasti izveo Roman Šušković – Stipanović.

Kako bi ostvario svoju viziju razvoja Promo21 je pokrenuo projekt “Centar za dizajn PROMO 21” koji obuhvaća izgradnju i opremanje modernog objekta za razvoj dizajna te edukaciju postojećih i potencijalnih kupaca i vlastitog osoblja.

Projekt „Centar za dizajn Promo21“ u poslovnoj zoni Logorište jedan je od prvih primjera niskoenergetske poslovne gradnje u Karlovačkoj županiji. Sam objekt – poslovna kuća je izuzetno značajan  po svom vanjskom izgledu i unutarnjoj strukturi za cijelu koncepciju projekta. Posebnost ovog centra je njegov izgled u obliku kocke s fasadom na kojoj je komadić neba. Projektnom dokumentacijom, kvalitetnom izvedbom te pravilnim korištenjem može se zaključiti da je postignuta niskoenergetska vrijednost, što je dokazano i energetskim certifikatom zgrade –razred A+. Svakako treba istaknuti podršku Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH te svih partnera u projektu  koji su svojim radom i entuzijazmom doprinijeli uspješnom završetku projekta.

Suradnici u projektu renomirane su tvrtke:

Aquaestil, Bosch, Busscher Hoffmann, Chromos, Eterlux sistemi, G-mont, Ilsad, Izgradnja Marinković, Imao, Inop tehnika, JAF, Keraterm, Knauf insulation, Koster, Kralj svjetlost, Limko Vedax, Mapei, Maxima, MC Plus, MM beton, Pipelife, TECE, Termag, Vojtek, Wieneberger i Wurth.

Cjelokupno uređenje prostora „Centar za dizajn Promo21“ realizirano je u skladu s načelima održivog razvoja i najboljim praksama struke u niskoenergetskoj gradnji. Stoga je u pripremi specijalno izdanje časopisa Promo Gradnja A+ gdje će biti uključeni svi sudionici u ovom projektu.

Nakon predstave za sve prisutne upriličen je prigodni domjenak  gdje su u ugodnoj atmosferi uzvanici uživali u druženju uz razne delicije te je uslijedilo zajedničko fotografiranje kao uspomena na ovaj značajan događaj za Promo21. Ova godine uistinu je značajna za Promo21 jer ulazi u 18 godinu uspješnog poslovanja, a vlastiti projekti Promo Izlog i Promo Gradnja te kvalitetna suradnja s renomiranim tvrtkama dokazuju profesionalnost i ozbiljnost pri obavljanju marketinškog posla i jamče odličan partnerski odnos.

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja