PRETRAŽI
MATERIJALI

Termag – dom vrhunskih brandova metalnih pokrova

Jedan od najvećih proizvođača građevinske limarije i limenih pokrova u regiji našem tržištu nudi vrhunske brandove metalnih pokrova omogućujući projektantima i investitorima širu mogućnost izbora kvalitete kao i estetike

Brandirani materijali nose sa sobom garancije koje jamče kvalitetu i trajnost od njih izrađenih pokrova i elemenata građevinske limarije. Osim toga, omogućuju veću kreativnost arhitekata s obzirom na njihov specifičan estetski dojam. U Termagu smatraju da je krajnje vrijeme da se kvaliteta počne prepoznavati kako bi metalni pokrovi i kod nas dobili reputaciju koju zaslužuju i uživaju u ostalim predjelima svijeta.

Naravno da kao proizvođač koji proizvodi ono što tržište zahtijeva, Termag u svom asortimanu ima proizvode različite kvalitete. No zastupajući vrhunske brandove materijala i krovnih sustava tržištu nudi kvalitetu iza koje stoje testiranja i garancije proizvođača. Brandovi kao što su Vestis i Mavis su iskorak u kvaliteti kojom dostojno pariraju ako ne i dominiraju nad ostalim vrhunskim vrstama pokrova.

Vestis i Mavis – oba brenda talijanskog prozvođača Mazzonetto nastali su kako bi istovremeno zadovoljili potrebu dizajnera i instalatera.

Vestis obilježava skupinu proizvoda od bojanog aluminija specifičnih obilježja. Namijenjen je za pokrivanje krovova i fasada te za proizvodnju oluka i ostalih elemenata građevinske limarije. Otporan je na sve atmosferske uvijete, niske temperature, starenje, UV zračenje i oštru morsku okolinu.Sve navedene značajke čine Vestis optimalnim rješenjem čak i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Dostupan je također i u varijanti posebnih kromatskih efekata što ga čini najboljim rješenjem u smislu jedinstvenosti i ekskluzivnosti.

Mavis obilježava skupinu proizvoda od bojanog toplo cinčanog čeličnog lima koji ima specifične karakteristike za upotrebu u pokrivanju krovova i fasada.
Gornja površina je pokrivena sa 26 – 30 mikrona debelim slojem boje koji, zajedno s primerom, oblikuje 50 mikrona debeli sloj. To čini lim posebno otpornim na grebanje i obradu s alatima. Karakterizira ga visoka postojanost boje na UV zračenje i koroziju.

Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku:
Termag d.o.o.
RIJEKA – PC MATULJI
Kvarnerska cesta 35, tel.: 051 742 237
PC PULA
Veruda 51, tel.: 052 383 434
PC SPLIT
Stinice 20, tel.: 021 656 190
PC SESVETE
Jelkovečka 5, PP Maksimir, tel.: 01 553 4729

www.termag.hr

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja