PRETRAŽI
MATERIJALI

Termag – dom vrhunskih brandova metalnih pokrova

Jedan od najvećih proizvođača građevinske limarije i limenih pokrova u regiji našem tržištu nudi vrhunske brandove metalnih pokrova omogućujući projektantima i investitorima širu mogućnost izbora kvalitete kao i estetike.

Brandirani materijali nose sa sobom garancije koje jamče kvalitetu i trajnost od njih izrađenih pokrova i elemenata građevinske limarije. Osim toga, omogućuju veću kreativnost arhitekata s obzirom na njihov specifičan estetski dojam. U Termagu smatraju da je krajnje vrijeme da se kvaliteta počne prepoznavati kako bi metalni pokrovi i kod nas dobili reputaciju koju zaslužuju i uživaju u ostalim predjelima svijeta.

Naravno da, kao proizvođač koji proizvodi ono što tržište zahtijeva, Termag u svom asortimanu ima proizvode različite kvalitete. No zastupajući vrhunske brandove materijala i krovnih sustava tržištu nudi kvalitetu iza koje stoje testiranja i garancije proizvođača. Brandovi kao što su Vestis i Mavis te Tilcor novozelandske Ross Roof Grupe su iskorak u kvaliteti kojom dostojno pariraju ako ne i dominiraju nad ostalim vrhunskim vrstama pokrova.

Vestis i Mavis – oba brenda talijanskog prozvođača Mazzonetto nastali su kako bi istovremeno zadovoljili potrebu dizajnera i instalatera.

Vestis obilježava skupinu proizvoda od bojanog aluminija specifičnih obilježja. Namijenjen je za pokrivanje krovova i fasada te za proizvodnju oluka i ostalih elemenata građevinske limarije. Otporan je na sve atmosferske uvijete, niske temperature, starenje, UV zračenje i oštru morsku okolinu.

Sve navedene značajke čine Vestis optimalnim rješenjem čak i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Dostupan je također i u varijanti posebnih kromatskih efekata što ga čini najboljim rješenjem u smislu jedinstvenosti i ekskluzivnosti.

Vestis

Mavis obilježava skupinu proizvoda od bojanog toplo cinčanog čeličnog lima koji ima specifične karakteristike za upotrebu u pokrivanju krovova i fasada.

Gornja površina je pokrivena sa 26 – 30 mikrona debelim slojem boje koji, zajedno s primerom, oblikuje 50 mikrona debeli sloj. To čini lim posebno otpornim na grebanje i obradu s alatima. Karakterizira ga visoka postojanost boje na UV zračenje i koroziju.Tilcor – lagane čelične krovne ploče s kamenim posipom
Tilcor je brand novozelandske kompanije Ross Roof Group koja djeluje u industriji krovova još od 1942. godine. Sedam različitih profila autentično dizajniranih ploča, od kojih je pet dostupno u Termagovom asortimanu, te širok izbor boja omogućuju prilagodbu svim arhitektonskim stilovima i geografskim područjima diljem svijeta.

Autentično dizajnirane ploče i različite boje omogućuju spajanje tradicionalnih i modernih arhitektonskih stilova. Kod obnova krovišta Tilcor krov omogućuje poboljšanje izgleda i vrijednosti vašeg doma u roku od nekoliko dana.

CLASSIC PLOČA

ANTICA PLOČA

Svi Tilcor proizvodi su proizvedeni od Zincalume® čelika koji kombinira antikorozivna svojstva oba metala. Uz to, dodatna zaštita ugrađenh prirodnih kamenih granula u akrilnu bazu omogućuje Tilcor pločama zavidnu trajnost, čvrstoću i otpornost.

TUDOR PLOČA

SHAKE PLOČA

Dostupne u širokom izboru boja, Tilcor ploče su lagani i svestrani pokrov jednostavan za ugradnju. Budući da posjeduju ISO 9001 certifikat Tilcor ploče neće samo opravdati vašu investiciju već će vam pružiti i potpunu sigurnost koja je podržana sa pedesetogodišnjom Tilcor garancijom.

BOND PLOČA

Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku: TERMAG d.o.o.

RIJEKA – PC MATULJI
Kvarnerska cesta 35,
Tel: 051/ 742 237

PC PULA
Veruda 51,
Tel: 052/ 383 434

PC SPLIT
Stinice 20,
Tel: 021/ 656 190

PC SESVETE
Jelkovečka 5,
PP Maksimir,
Tel: 01/ 553 4729

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja