PRETRAŽI
MATERIJALI

Termag – ostvarujemo zamišljeno

Limeni pokrovi i limarija

Društvo Termag osnovano je 1989. godine kao zastupništvo inozemnih tvrtki. Nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu metala.
Jedan od najvećih proizvođača građevinske limarije i limenih pokrova u regiji našem tržištu nudi vrhunske brandove metalnih pokrova omogućujući projektantima i investitorima širu mogućnost izbora kvalitete kao i estetike.

Brandirani materijali nose sa sobom garancije koje jamče kvalitetu i trajnost od njih izrađenih pokrova i elemenata građevinske limarije. Osim toga, omogućuju veću kreativnost arhitekata s obzirom na njihov specifičan estetski dojam. U Termagu smatraju da je krajnje vrijeme da se kvaliteta počne prepoznavati kako bi metalni pokrovi i kod nas dobili reputaciju koju zaslužuju i uživaju u ostalim predjelima svijeta.


Naravno da, kao proizvođač koji proizvodi ono što tržište zahtijeva, Termag u svom asortimanu ima proizvode različite kvalitete. No zastupajući vrhunske brandove materijala i krovnih sustava tržištu nudi kvalitetu iza koje stoje testiranja i garancije proizvođača. Brandovi kao što su Vestis i Mavis te Tilcor novozelandske Ross Roof Grupe su iskorak u kvaliteti kojom dostojno pariraju ako ne i dominiraju nad ostalim vrhunskim vrstama pokrova.


Vestis i Mavis – oba brenda talijanskog prozvođača Mazzonetto nastali su kako bi istovremeno zadovoljili potrebu dizajnera i instalatera.
Vestis obilježava skupinu proizvoda od bojanog aluminija specifičnih obilježja. Namijenjen je za pokrivanje krovova i fasada te za proizvodnju oluka i ostalih elemenata građevinske limarije. Otporan je na sve atmosferske uvijete, niske temperature, starenje, UV zračenje i oštru morsku okolinu.


Sve navedene značajke čine Vestis optimalnim rješenjem čak i u najekstremnijim vremenskim uvjetima. Dostupan je također i u varijanti posebnih kromatskih efekata što ga čini najboljim rješenjem u smislu jedinstvenosti i ekskluzivnosti.

Mavis obilježava skupinu proizvoda od bojanog toplo cinčanog čeličnog lima koji ima specifične karakteristike za upotrebu u pokrivanju krovova i fasada.
Gornja površina je pokrivena sa 26 – 30 mikrona debelim slojem boje koji, zajedno s primerom, oblikuje 50 mikrona debeli sloj. To čini lim posebno otpornim na grebanje i obradu s alatima. Karakterizira ga visoka postojanost boje na UV zračenje i koroziju.


Tilcor – lagane čelične krovne ploče s kamenim posipom
Tilcor je brand novozelandske kompanije Ross Roof Group koja djeluje u industriji krovova još od 1942. godine. Sedam različitih profila autentično dizajniranih ploča, od kojih je pet dostupno u Termagovom asortimanu, te širok izbor boja omogućuju prilagodbu svim arhitektonskim stilovima i geografskim područjima diljem svijeta.
Autentično dizajnirane ploče i različite boje omogućuju spajanje tradicionalnih i modernih arhitektonskih stilova. Kod obnova krovišta Tilcor krov omogućuje poboljšanje izgleda i vrijednosti vašeg doma u roku od nekoliko dana.


Dostupne u širokom izboru boja, Tilcor ploče su lagani i svestrani pokrov jednostavan za ugradnju. Budući da posjeduju ISO 9001 certifikat Tilcor ploče neće samo opravdati vašu investiciju već će vam pružiti i potpunu sigurnost koja je podržana sa pedesetogodišnjom Tilcor garancijom.

Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku:
Termag d.o.o.

ZAGREB
Jelkovečka 5,
10 360 Sesvete
Tel: 01 655 2120
e-mail: zagreb@termag.hr

SPLIT
Stinice 20,
21 000 Split
Tel: 021 656 190
e-mail: pcsplit@termag.hr

PULA
Veruda 51,
52 000 Pula
Tel: 052 383 434
e-mail: pula@termag.hr

RUBEŠI
Rubeši 54,
51 215 Kastav
Tel: 051 225 051
e-mail: grijanje@termag.hr

MATULJI – METALI
Kvarnerska cesta 35,
51 211 Matulji
Tel: 051 742 238
e-mail: metali@termag.hr

MATULJI – LIMARIJA
Kvarnerska cesta 35,
51 211 Matulji
Tel: 051 277 557
e-mail: limarija@termag.hr

MATULJI – OPREMA ZA ZAŠTITU NA RADU
Kvarnerska cesta 35,
51 211 Matulji
Tel: 051 273 751
e-mail: zastita@termag.hr

MATULJI – PRINT STUDIO
Kvarnerska cesta 35,
51 211 Matulji
Tel: 051 583 994
e-mail: marketing@termag.hr

www.termag.hr

 

Podijeli:
  • googleplus
  • linkedin
  • mail

Autor: promogradnja